Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σχίνος Κορινθίας: «Πνιγόμαστε στη θάλασσα» (φωτο)

- Advertisement -

Για μια ακόμη φορά, η χθεσινοβραδινή βροχή, ήταν η αιτία, να πλημμυρίσει ο Σχίνος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Οι εικόνες που βλέπετε είναι από την περιοχή της Αγίας Σωτήρας και συγκεκριμένα ο δρόμος που οδηγεί σε τρία παραλιακά καταστήματα!

«Πνιγόμαστε…στη θάλασσα», καταγγέλουν οι κάτοικοι του όμορφου θέρετρου, που σε κάθε βροχή αντιμετωπίζουν προβλήματα..

Οπως καταγγέλουν οι κάτοικοι τα φρεάτια είναι βουλωμένα και φοβούνται ότι αν βρέξει για πολλές ώρες, τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Δεν ξεχνούν όπως λένε τις περσινές πλημμύρες που ακόμα έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους..

Ας πράξει ο δήμος το αυτονότητο!

 

Φόρεσε τα γιορτινά του το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Ηραίο (φωτο)

Εργασίες στο δημαρχείο των Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

Εργασίες στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγίων Θεοδώρων (φωτο)

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα φρεατια γεμάτα οι δρόμοι γεμάτοι με φύλλα από δέντρα ακαθάριστοι δρόμοι που να πάνε τα νερά, σίγουρα θα γίνουν λθμνοθαλλασες.

  2. ΛΟΥΤΡΆΚΙ Μπλοκ ελάτε και στην περαχωρα να τραβήξετε φώτο και μετά δεν θα σας κατηγορήσουμε κανέναν αντιδήμαρχο. Τα δέντρα έχουν γίνει δάσος και τα φύλλα που τέτοια εποχή πέφτουν σκεπάζουν φρεατια και δρόμους.

  3. Τα νερά που δείχνετε να συσσωρεύονται κοντά στο πρώην βενζινάδικο, οφείλονται στην άχρηστη και γιά γέλια μελέτη του έργου.Δεν υπάρχει φρεάτιο στο συγκεκριμένο σημείο.Δεν τους έβγαινε το ύψος……λέει 🙉

  4. Οι παππούδες και οι γονείς μας την λάκα την είχανε μόνο για να φυτεύουν Γιατί βούλιαζε από νερό και λάσπη τα σπίτια τα έκτιζαν στα Καλύβια τώρα ας τα δούνε δεν τους φταίει κανείς έκλεισαν τα ρεύματα.. Άλλαξαν όλο τον τόπο που θα πάνε τα νερά?

  5. Μα γιατί διαμαρτυρονται μέχρι και σήμερα έδιναν τα εύσημα στον πρόεδρο εκεί στα παραλιακά μαγαζιά και έλεγαν ότι άλλαξε την εικόνα του Σχίνου τώρα τι έγινε αχνοφαίνεται η αλήθεια του πόσο ψεύτικος είναι ο πρόεδρος σου κ. Ζορμπά.Απλά ρωτάω Τώρα μας φταίει ο δήμος πρόεδρο δεν έχει ο τόπος να τα πει????

  6. 19.34 που ξέρεις οτι ειναι εκτος σχεδίου ;Να ρωτάς πριν γράψεις.Όσο για τον 22:01 επι της προεδρίας του προηγούμενου προέδρου το έργο δεν λειτουργεί και η ΔΕΥΑΛ καυχιόταν τοτε που το κατασκεύαζε ….Ολοι σας για τος εντυπώσεις και ουσία μηδέν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog