Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία τα rapid-test στο Λουτράκι. ΟΛΑ αρνητικά ! (φωτο-βιντεο)

- Advertisement -

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ανίχνευσης κορονοϊού – rapid test, στους δημότες του Λουτρακίου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμμάτισε τη διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού, με rapid test τελευταίας γενιάς, στους δημότες.

Η λήψη πραγματοποιήθηκε  στους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων και δίχως να απαιτείται η αποβίβαση των υποβαλλόμενων σε εξέταση (drive through), δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε στο parking του 2ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου, από τις 10 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.

Η προσέλευση 10 το πρωί ήταν μεγάλη. Ηταν μια πρωτοβουλία του δήμου με τη βοήθεια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ Κορινθίας, του Ερυθρού Σταυρού και του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Διενεργήθηκαν 167 λήψεις ρινικού επιχρίσματος για την ανίχνευση του κορονοϊού και  ήταν ΟΛΑ αρνητικά !

Η διαδικασία ήταν εύκολη, χωρίς ταλαιπωρία. Οι πολίτες μπορούσαν μέσα από το αυτοκίνητό τους να κάνουν το τεστ, ενώ το αποτέλεσμα στάλθηκε με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες προσήλθαν με το αυτοκίνητό τους για να πραγματοποιήσουν τη δωρεάν εξέταση μέσα σε αυτό, σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Τεστ διενεργήθηκαν  και σε πολίτες που προσήλθαν  πεζοί.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00 – 13:00, θα διενεργηθούν rapid test στο χώρος parking του MyMarket, στην ΠΕΟΑΚ  Αγίων Θεοδώρων

 

Αυτό το μήνυμα πρέπει να λάβετε από τον ΕΟΔΥ

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μην ανησυχείτε παιδιά ! Ολα τα τεστ ήταν αρνητικά ! Αν ήταν θετικό θα σας ειχαν ειδοποιήσει αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιους έχει καθυστερήσει το sms

  1. ¨Ολα καλά….! Aλλά δεν υπήρξε καμία ειδοποίησει …Και ιδίως απο το blog εδώ ..ότι θα γινει το test … Που και πότε…??Τώρα το βλέπω εδω…!!

  2. Αφού έδωσε το ρινικό επίχρισμα η μασκουλα επιστρέφει στην θέση της,τόσο απλά , δεν παίρνει πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog