Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ακολουθήστε το loutrakiblog.gr στο twitter, στο instagram, στο youtube & στο google news

- Advertisement -

Το φαινόμενο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, φαίνεται πως έχει ήδη ξεπεράσει την παροδική διάσταση μιας μόδας και τείνει να παγιωθεί σαν ένα νέο κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε φάση εξέλιξης.

Με τον όρο Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφερόμαστε στα μέσα που χρησιμοποιούνται για την κοινωνική αλληλεπίδραση, και μας παρέχουν τεχνικές δυνατότητες έκδοσης και δημοσίευσης. Στόχος τους είναι η επικοινωνία και η ενεργοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού διαλόγου

Έτσι λοιπόν το loutrakiblog.gr ως σύγχρονο ειδησεογραφικό Μέσο Ενημέρωσης έχει ήδη επεκταθεί,  σε όλα τα Social media (Mέσα Κοινωνικής Δικτύωσης)

Μπορείτε να ακολουθήσετε το loutrakiblog.gr στο facebook, στο twitter και στο instagramΜπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο κανάλι μας στο youtube.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Eύκολα και γρήγορα ! Με ένα κλικ, έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας !

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το σκουφάκι το κόκκινο στο λογότυπο όλα τα λεφτά. Σίγουρη και στα νέα κόλπα σας Twitter και Instagram η επιτυχία δυστυχώς δεν έχω αυτά αλλά δεν τα προλαβαίνω και όλα. Loutrakiblog, Facebook ζυμαρια οικογένειά δεν βγαίνω μάνα μου 😜😜Πάντως οι ανώνυμοι εδώ μέσα θα αναγκαστούν να βάλουν ονόματα και δεν θα σχολιάζουν ανώνυμα. Εκτός αν μπορείς εκεί να κάνεις τα ίδια με εδώ 🤔τι θέλω να πω? Οτι και εκεί άνετα μπορώ να σχολιάζω επώνυμα όπως κάνω και εδώ και ειμαι εντάξει και ότι λέω το υπογράφω., Πάντως για πάρτη της Χαράς θα κάνω μια προσπάθεια να συνδεθώ να γίνω και εκεί Top Fun 😜Καλή επιτυχία Παιδιά θα σαρωσουμε και εκεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog