Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χαμός με Έλληνα Δήμαρχο που αποκαλεί τα ΑΜΕΑ “σακατεμένους” (video)

- Advertisement -

Σάλος έχει ξεσπάσει από τους χαρακτηρισμούς, όπως “άσχετοι” και “σακατεμένοι” του Δημάρχου Ζακύνθου, για τους ανέργους, τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ…

Αυτά τα είπε σε τηλεδιάσκεψη της ΔΕΥΑΖ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης), όταν του πρότειναν να προσλάβει 2 άτομα από αυτές τις ομάδες ανθρώπων στην επιχείρηση, μέσω ΟΑΕΔ και με κόστος ελάχιστο, αφού επιδοτούνται μέχρι και με 90%.

Σύμφωνα με το zantereport, χωρίς να καταλάβει κανείς το γιατί, ο κ. Αρετάκης εκνευρίστηκε, χρησιμοποιώντας άθλιους χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που το μόνο που ζητούν – και το δικαιούνται – είναι να δουλέψουν:

“Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε ανθρώπους άσχετους, να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά.

Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Δεν αφήνεις τη φιλοσοφία;”

Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑΔΡΑΣΗ” με επιστολή της προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας, στον βουλευτή Ζακύνθου, στην Περιφερειάρχη και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης, καταγγέλλει τον Δήμαρχο για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των ηθικών Νόμων που διέπουν τον πολιτισμένο κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zantereport, η καταγγελία και το επίμαχο υλικό, βρίσκονται ήδη στα δύο υπουργεία.

 

πηγή

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ: Μετέτρεψαν σε κλαμπ το νεκροταφείο της Καρπάθου (ΦΩΤΟ) 

Από την πρώτη δόση εμφάνισε αντισώματα ο Έλληνας που έκανε το ρωσικό εμβόλιο 

Κορονοϊός: Εξαιρετικά χαμηλό το ιικό φορτίο στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (video-φωτο)

Λουτράκι: «Εσύ Can-εις Ανακύκλωση;» 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν επαληθεύονται αυτά. Μιλάει για σακατεμένους 60άρηδες και μετά που του διευκρίνισαν ρωτάει: ΑΜΕΑ είναι αυτοί? Και δυστυχώς δεν τον άφησαν να πει καν τι εννοεί, διότι μιλάει για σακατεμένους, χωρίς να γνωρίζει πως του μιλούσαν για ανθρώπους ΑΜΕΑ. Άρα το συμπέρασμα ίσως είναι πρόσκαιρο. Ίσως, λέω. Αν όμως ήξερε κσι τους χαρακτηρίζει έτσι, τότε ντροπή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog