Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βριλήσσια: Τον «γάζωσαν» με 20 σφαίρες – Ο 56χρονος είχε πάνω του όπλο

- Advertisement -

Εκτέλεση στα Βριλήσσια: Ένα πιστόλι που δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει βρέθηκε στην κατοχή του 56χρονου που δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι του την Τετάρτη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ο δράστης που άνοιξε πυρ εναντίον του χρησιμοποίησε Καλάσνικοφ, όπως προέκυψε από το διαμέτρημα των καλύκων που περισυνελέγησαν από τον τόπο της στυγερής δολοφονίας.

Η πρώτη εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι ο εκτελεστής έριξε περίπου 20 σφαίρες εναντίον του 56χρονου.

Μάλιστα, υπάρχει μία μαρτυρία που κάνει λόγο για χαριστική βολή στο κεφάλι του θύματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε ένα όπλο (Καλάσνικοφ).

Ðõñïâïëéóìïß ìå Ýíáí íåêñü Üíäñá óôá ÂñéëÞóóéá, ôçí ÔåôÜñôç 9 Äåêåìâñßïõ 2020. Óýìöùíá ìå ôéò ðñþôåò ðëçñïöïñßåò, ïé äñÜóôåò ðõñïâüëçóáí ôï èýìá åíþ âñéóêüôáí óôï áõôïêßíçôü ôïõ, åíþ Ýðåéôá Ýêáøáí ôï ü÷çìá äéáöõãÞò.
(EUROKINISSI/ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ)

Ο 56χρονος περπατούσε κοντά στο σπίτι του την ώρα της επίθεσης, ενώ στον τόπο της δολοφονίας έφτασαν η αδελφή και η γυναίκα του θύματος.

Το γεγονός ότι το θύμα οπλοφορούσε κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι φοβόταν για τη ζωή του.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν είχε δηλωθεί ως κλεμμένο, αν και οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ιδιοκτήτης του να μην πρόλαβε να δηλώσει την κλοπή, γιατί αυτή μπορεί να έγινε λίγες ώρες πριν την εκτέλεση.

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με φόντο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της νύχτας.

Το θύμα είχε γεννηθεί το 1964 και ζούσε μόνιμα σε σπίτι στα Βριλήσσια, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα το σημείο της εκτέλεσης (οδός Υμηττού), σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρίσκεται σε κάθετο δρόμο από την οδό του σπιτιού του. Οι δράστες τον παρακολουθούσαν και του έστησαν καρτέρι.

Δεδομένο θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ. ότι γνώριζαν τα καθημερινά του δρομολόγια.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, μάρκας BMW. Πλησίασαν το θύμα ενώ περπατούσε και άνοιξαν σε βάρος του πυρ.

Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα, απομακρύνθηκαν και έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου, από όπου και εξαφανίστηκαν με όχημα διαφυγής που είχαν εκεί σταθμευμένο.

Ο 56χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις που χειρίστηκε η Δίωξη Εκβιαστών και σχετίζονται μεταξύ άλλων με το περίφημο «συνδικάτο του εγκλήματος».

Επίσης, το όνομά του ήταν ανάμεσα σε αυτά που αναφέρονταν στην πρόσφατη δικογραφία της ΕΥΠ (που σχηματίστηκε επί διοίκησης Ρουμπάτη) για προστασία οίκων ανοχής και διαφθορά στο εσωτερικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 56χρονος βρισκόταν για καιρό στο μικροσκόπιο τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και της ΕΥΠ, ενώ ο «κοριός» κατέγραφε για μεγάλο διάστημα τις συνομιλίες του.

Την έρευνα για το σημερινό έγκλημα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, η οποία θα διερευνήσει το κατά πόσο οι εντολείς της δολοφονίας είναι οι ίδιοι με αυτούς που βρίσκονται πίσω από την εκτέλεση που είχε γίνει στις 29 Οκτωβρίου 2019 στο Χαϊδάρι, με θύμα 49χρονο που ήταν γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ. ως ο «τραπεζίτης της νύχτας».

Θα εξεταστεί, δηλαδή, το κατά πόσο οι δύο δολοφονίες συνδέονται και εάν «εκπορεύονται» από το ίδιο «κέντρο».

Ο 49χρονος που εκτελέστηκε στο Χαιδάρι και ο 56χρονος που εκτελέστηκε σήμερα Τετάρτη ανήκαν, σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., στην ίδια ομάδα.

πηγή

Καταγγελία αναγνώστη: Κλάδεψαν τα δέντρα και τα παράτησαν

Το βουνό που μοιάζει με Ουράνιο Τόξο – Πως δημιουργούνται τα επτά χρώματα του 

Σαράντα χρόνια από τη δολοφονία του Τζον Λένον

Μοναδικός παγκοσμίως ο ανελκυστήρας ΑμΕΑ στην Ακρόπολη – Εμβληματικό έργο! 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog