Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο λόγος που παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Λουτράκι

- Advertisement -

Με ανακοίνωσή της χθες η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανέφερε ότι η παρατείνεται για 6 μήνες, συγκεκριμένα μέχρι την 9η Ιουνίου 2021, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Κοινότητας Λουτρακίου, του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Μετά τα  σχόλια των αναγνωστών μας που κατέφθασαν στο loutrakiblog.gr , απορώντας για την ανακοίνωση της Περιφέρειας και σε τι ακριβώς αφορά, το  Loutrakiblog.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με το δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη, ο οποίος δήλωσε:

“Λόγω των περσινών βροχοπτώσεων και των έντονων πλημμυρικών φαινομένων, ο δήμος μας κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτό παρατείνεται για 6 μήνες εως ότου ολοκληρωθούν τα έργα που ήδη είναι σε εξέλιξη για τις περιοχές που επλήγησαν.

Θέλω να πω επίσης ότι άμεση προτεραιότητα της δημοτικής αρχής, είναι η αποκατάσταση των βραχοπτώσεων λόγω επικινδυνότητας στους Καταρράκτες Λουτρακίου.”

 

Διαβάστε την απόφαση του Περιφερειάρχη

Νίκας: Παρατείνεται η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην κοινότητα Λουτρακίου

 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατολίσθηση στο Αλεποχώρι. Διεκόπη η κυκλοφορία

Πολιτική Προστασία Κορινθίας: Συνεδρίασε το Συντονιστικό ‘Οργανο

Περιφέρεια Πελοποννήσου : Υπογράφηκε η σύμβαση για τον αλιευτικό τουρισμό

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ: Ασφαλτικές εργασίες στον Κόμβο Ρίου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειδατε αν έχεις καλό δήμαρχο και καλό μπλογκ και συνεργάζονται λύνονται όλες οι απορίες !Τι θέλει να πει ο ποιητής !ειπε ο Νικάς κάτι έγινε θέμα πέρνει τηλέφωνο το μπλογκ στο δήμαρχο και λύθηκε η απορία σχολιαστων !Τοσο απλα τα πράγματα !!

  2. Γιωργάκο σε βλέπω όπως πας, να την κάνεις με ελαφρά μια νύχτα χωρίς φεγγάρι για να γλυτώσεις λουφαζοντας σε κανα νιούπορτ

  3. Αντε να φτιαχτεί το πρόβλημα με τα σχόλια που έρχονται και δεν έρχονται να απαντάμε και σε κανέναν πονηρό σχολιαστή να γίνετε παιχνίδι. Αυτό το στείλω για δοκιμή.. Να μην τα στέλνω τζάμπα γιατί δεν έρχονται όχι κόβονται να μην κατηγορώ τα παιδιά χωρίς λόγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog