Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καλά Χριστούγεννα από το loutrakiblog.gr

- Advertisement -

Ολόθερμες ευχές από τη δημοσιογραφική ομάδα και όλους τους συντελεστές του loutrakiblog.gr   για τα φετινά – διαφορετικά – Χριστούγεννα !

Υγεία, χαρά, αισιοδοξία, τύχη, ελπίδα, πολλά χαμόγελα,  προσωπική  και επαγγελματική ευημερία στον καθένα από σας ! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν ! Να συγχωρείτε, να ζητάτε συγγνώμη, να έχετε πάντα ένα καλό λόγο να πείτε! Να βοηθάτε ! όποιον, όπου και όπως μπορείτε ! Να προσέχετε τα παιδιά !

Η γέννηση του Χριστού, να μας δώσει υπομονή, να ξεπεράσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω κορονοϊού, να ανταμώσουμε και πάλι με τους δικούς μας ανθώπους.

Χρόνια Πολλά σε όλους ! Καλά Χριστούγεννα !

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό το καλό το λόγο δύσκολα το λένε και αν το λένε δεν το εννοούν δυστυχώς! Χρόνια πολλά σε όλους από τον κακό Αντρέα τον γκρινιαρη τον ζοχαδα το τσιμπουρι και όλα τα άλλα που λένε όλη την χρόνια. Τώρα θα πουν ευχές σε όλους ότι είναι ωραία και καλά Χριστούγεννα κλπ κλπ κπλ Δεν περιμένω φυσικά να μου ευχηθεί κάποιος και αν το κάνει κανείς σίγουρα θα είναι για τα μάτια του κόσμου.. Δόξα το θεό τις ευχές σου της δίνουν άνθρωποι που γνωρίζεις και όχι άγνωστοι όπως εδώ στο μπλογκ. Εγώ σαν επώνυμος σχολιαστής έδωσα τις ευχές και σε άλλα άρθρα και μου γκρινιαξαν ξανά.. Αντε γειά μας καλά να περάσετε όλοι και θα τα βρούμε όλα τα άλλα. Χρόνια πολλά Χαρά και Μιχάλη

  2. Δεν μου πέρασες κάτι σχόλια αλλά δεν πειράζει να μην γκρινιάζουμε μέρες γιορτινές αλλά αυτό με το VAR που το έγραψα και δύο φορές έπρεπε να το περάσεις. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα VAR για τα σχόλια θα ήταν το δικαιοτερο. Τέλος πάντων σας έχω αδυναμία εκεί στο μπλογκ και τα μασάω και ας μην μασάω!! Κάποτε θα δικαιωθεί ο αγώνας που6ελεγε και ο Αντρέας ο πρόεδρος. 😜Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Οι υπόλοιποι που κρύβονται κάνουν πονηριές υπονοούμενα δικαιολογούν τα άδικα ιολογιτα κάποτε θα πιαστούν στο δόλωμα που βάζουν. Τώρα κάποιος που διαβάζει το σχόλιο με το δίκιο του θα λέει τι μας λέει ο Αντρέας πάλι. Όταν τα εξηγώ ωραία και καλά μου τα κόβετε Αντε να βγάλουμε άκρη μετά. Τζάμπα το έγραψα και αυτό 🙄🙄

  3. Αν σε κάποιους δεν αρέσει που δεν πέρασαν το σχόλιό τους για το mar και το var, ας αλλάξουν μπλογκ. Τόσο απλά ειναι τα πραγματα.

  4. Τις θερμές μας ευχές για καλά Χριστούγεννα στην μάχιμη συντακτική ομάδα του μπλογκ. Τους ευχαριστούμε γιατί είναι δίπλα μας και είθε να συνεχίσουν τοιουτοτρόπως και κατά το νέο έτος, ευχόμενος επίσης να πάνε όλα καλύτερα και με τους συναναγνώστες, ώστε να μην φτάνουμε στο σημείο κάποιοι να παρεξηγιούνται ακόμη και με το κόμμα σε πρόταση. Ευχή κάνω. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  5. Εδώ μας ευχήθηκαν τα παιδιά του μπλογκ, όσοι θέλουν αντεύχονται, όσοι δεν θέλουν, μπορούν απλά να σιωπήσουν. Δεν είναι λογική το: χρόνια πολλά και σε εσάς, αλλά κακώς δεν βάλατε το τάδε και το δείνα σχόλιό μου και ότι ξέρω πως κανείς δεν θα μου ευχηθεί. Για Όνονα του Θεού, τι πενηνταπεντάχρονα παιδιαρίσματα είναι αυτά; Νέο έτος μπαίνει. Χρόνια πολλά στην συντακτική ομάδα, με εκτίμηση Ι.Μ.

  6. Χρόνια πολλά ξανά αν και τα έχω γράψει ίσως και ο πρώτος στον ΙΜ στον Αθανασιος Κ και σε αυτόν που του τα πρηξαμε. Με εκτίμηση Αντρέας Λεκκας. Θα αρχίζω να βάζω με ε”κτίμηση Αντρέας” μήπως και δεν μου τα κόβει η Χαρά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog