Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

YouTube: Τα δημοφιλέστερα βίντεο για το 2020

- Advertisement -

Το YouTube παρουσίασε τους κορυφαίους δημιουργούς βίντεο του 2020.

Tο YouTube παρουσίασε την κατάταξη με τα βίντεο που είχαν τις περισσότερες προβολές και είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Στις ΗΠΑ, τα δημοφιλέστερα βίντεο αντικατοπτρίζουν πώς άλλαξε ο κόσμος και πόσο γρήγορα προσαρμόστηκαν οι δημιουργοί στις απρόβλεπτες προκλήσεις του 2020, ενώ ταυτόχρονα απευθύνονταν και στις μοναδικές, προσωπικές ανάγκες των κοινοτήτων»

σχολίασε το YouTube σε σχετική ανακοίνωση.

Τα πέντε δημοφιλέστερα βίντεο είχαν μεγαλύτερη απήχηση με το Αμερικάνικο κοινό αυτή την χρονιά, ανέφερε το YouTube, και συγκέντρωσαν συνολικά 356 εκ. προβολές και παρακολουθήθηκαν για 48 εκ. ώρες.

Αναλυτικά η λίστα:

8:46 – Ντέιβ Σαπέλ, by Netflix Is A Joke

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο θρυλικός κωμικός Ντέιβ Σαπέλ με το «Dave Chapelle by Netflix is a Joke», που έχει 29 εκ. προβολές. Το συγκλονιστικό βίντεο «8:46», έχει θέμα τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ, τον ρατσισμό και τη βία.

 

Χτίζοντας την καλύτερη ταΐστρα πουλιών που θα αποφύγουν οι σκίουροι – Μαρκ Ρόμπερ

Το δεύτερο πιο δημοφιλές βίντεο είναι ένα του πρώην μηχανικού της NASA, Μαρκ Ρόμπερ. Σε αυτό το βίντεο, ο Μαρκ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

Η λύση του; Κατασκευάζει την καλύτερη ταΐστρα για πουλιά ώστε να μείνουν μακριά οι σκίουροι και άλλα ζώα. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 50 εκ. προβολές.

 

Το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ – Saturday Night Live

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το αξέχαστο 13λεπτο σκετς του SNL για το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ ανάμεσα στους Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν. Τους υποδύθηκαν ο Άλεκ Μπάλντουϊν και ο Τζιμ Κάρεϊ αντίστοιχα, και το αποτέλεσμα ήταν ξεκαρδιστικό. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει λίγο λιγότερο από 30 εκ. προβολές.

 

Χωρίσαμε – Τζέφρι Σταρ

Ο διάσημος μακιγιέρ Τζέφρι Σταρ, επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με τον σύντροφό του Νέιθαν Σουάντ. Αυτό το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερο από 33 εκ. προβολές και 240,000 σχόλια.

 

Αγόρασα το μεγαλύτερο πυροτέχνημα του κόσμου – Mr. Beast

O τίτλος του βίντεο, με περισσότερο από 56 εκ. προβολές, τα περιγράφει όλα: Ο Mr. Beast, γνωστός στο Youtube για τις φάρσες του, αγόρασε το μεγαλύτερο πυροτέχνημα που υπάρχει στον κόσμο και του κόστισε $600,000 (περίπου €514,300).

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα δημοφιλέστερα βίντεο στην Ελλάδα πρέπει να μας βάλετε βρε παιδιά !!Στο you Tube εμεις που σερφάρουμε τα βλεπουμε όσοι δεν σερφάρουν δεν θα έχουν δει τα ελληνικά δημοφιλέστερα βίντεο 😂😂Τώρα αν τα πω ποια είναι θα μου βάλουν τις φωνές πάλι οι traditional του μπλογκ !!Καλο ξημέρωμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog