Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επιχείρηση “Ελευθερία”: Έγινε ο πρώτος εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα – ΤΩΡΑ

- Advertisement -

Ένα νέο κεφάλαιο όσον αφορά στον κορωνοϊό ανοίγει σήμερα στη χώρα μας, καθώς οι πρώτοι εμβολιασμοί άρχισαν στις 13:00 το μεσημέρι.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον «Ευαγγελισμό», όπου μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος εμβολιάζονται πρώτοι, συμβολίζοντας και τις ομάδες που έχουν προτεραιότητα.

Εκτός από τον «Ευαγγελισμό» στη μάχη των εμβολιασμών ρίχνονται τέσσερα ακόμα νοσοκομεία της Αττικής.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εμβολιαστεί στο νοσοκομείο «Αττικόν», μαζί με τον επικεφαλής της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, Σωτήρη Τσιόδρα.

Επιλογή η οποία έχει επίσης τον δικό της συμβολισμό αφού το «Αττικόν» είναι η «έδρα» του καθηγητή Τσιόδρα, ένα πρόσωπο που ταυτίστηκε με τον ελληνικό αγώνα κατά της νόσου από την εμφάνιση του «ασθενούς 0» στη χώρα, ενώ για την πλειοψηφία των πολιτών της παραμένει ιδιαίτερα αγαπητό.

Εμβολιασμοί θα γίνουν εκτός από τον «Ευαγγελισμό» και το «Αττικόν», και στα νοσοκομεία «Σωτηρία», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο».

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστός ο 2238 😅έτσι είναι ο σωστός σχολιαστής. Να τα παρατηρεί όλα και να λέει τηη βλέπει και να τα αναλύει!! Εγώ πάντως αδερφέ λέω ότι ήταν στην τρίχα η κυρία γιατί είχαν μαζευτεί τα κανάλια και θα την έβλεπε όλος ο κόσμος στο γυαλί 😜Με εκτίμηση Αντρέας Λεκκας 👩‍🍳

  2. Τα κανάλια την δείχνουν ρε. Εσύ με τα καθημερινά σου μούτρα θα ήσουν στην θέση της ή θα πόζαρες για κλαρινογαμπρός μπας και σε προσέξει η τούνη για να σε κάνει αγαπητικό της? Σύνελθε ρε!+

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog