Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καλαμάτα: Ιερέας διέκοψε την λειτουργία και κάλεσε όσους δεν φορούσαν μάσκα να βγουν έξω

- Advertisement -

Εξοργισμένος ήταν ο ιερέας του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας με πιστούς που βρέθηκαν μέσα στην εκκλησία χωρίς να φορούν μάσκα.

Ο ιερέας διέκοψε την θεία λειτουργία και απευθυνόμενος σε όσους δεν φορούσαν μάσκα τους ζήτησε να βγουν από την εκκλησία. «Δεν θα ανοίξουμε διάλογο.

Όσοι δεν φοράτε μάσκα θα βγείτε έξω. Σεβόμενοι και τους συνανθρώπους σας και τη νομοθεσία», είπε.

Όταν τον ρώτησαν γιατί ο ίδιος δεν φοράει μάσκα είπε ότι δεν γίνεται να φοράει για να ψάλλει και πως έτσι προβλέπει η νομοθεσία.

Και ενώ κάποιοι πιστοί επέμεναν είπε: «Αντιρρησίες θα γίνετε σπίτια σας όχι εδώ».

πηγή

Κορονοϊός- Πρόστιμο σε εκκλησία του Αργους

Ρεκόρ Γκίνες: 3.051 drones δημιουργούν μια οπτική πανδαισία στον ουρανό της Κίνας 

Βιταμίνη D: Γιατί οι μισοί Έλληνες έχουν έλλειψη – Οι λόγοι και τα συμπτώματα 

«Αυτό ήταν το 2020!»: Ένα συγκλονιστικό βίντεο για όσα ζήσαμε φέτος

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οταν πεθανεις παππα και φτασεις μπροστα στο ΧΡΙΣΤΟ να του πεις οτι ηθελα στην εκκλησια μαντροσκυλα και οχι ανθρωπους . εκει θα δεις την αληθεια . τωρα κανεις μαγκιες μεσα στο ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . ΝΤΡΟΠΗ

  2. Ότι θέλουν κάνουν…εδω τα Χριστούγεννα είχαν κλειδώσει την πόρτα για να μην μπουν μέσα οι πιστοί να ανάψουν ένα κερί.. εκεί να δεις αίσχος.

  3. Σωωωωπα ρε φιλε, το να είναι κανείς νομοταγής πολίτης είναι εγκλημα για σένα? Ας σου υπενθυμίσω λοιπόν τι λέει η Κ.Δ.: απόδοτε ουν τα καίσαρος καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Ανοιξε και καμια Βίβλο πριν ανοίξεις το στόμα σου. Συνεπώς ο πατήρ δεν παρεκλίνει καν από τας γραφάς. Σε ρωτώ: παρεκλίνει;

    • Σάμπως μπορείς; Εγώ, μια φορά, τεκμηρίωσα. Έτσι εύκολα μπορώ κι εγώ να μιλάω. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις, εγώ εύχομαι καλή σου χρονιά δεσποινίς μου. Και με έναν καλό γαμπρό.

  4. Θερμά συγχαρητήρια στον ιερέα για τις απόψεις του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κατάσταση !!!! Αξίζει να τον μιμηθούν ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog