Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

loutrakiblog.gr : Δείτε σε ποια άρθρα σχολιάσατε περισσότερο το 2020

- Advertisement -

Δείτε τα 20 πιο σχολιασμένα άρθρα του 2020 στο loutrakiblog.gr

Η μεγάλη σας συμμετοχή στην ειδησεογραφία συνεχίζεται ακάθεκτα πάνω από δέκα χρόνια! Με τις φωτογραφίες, τις καταγγελίες, τα σχόλια και τις προτάσεις σας…

Άλλωστε, το Loutrakiblog.gr, ήταν το πρώτο Μέσο σε όλη την Κορινθία που “άνοιξε” την πύλη της ειδησεογραφίας στους αναγνώστες του. Και από τα ελάχιστα που το συνεχίζει. Παραμένει όμως το μόνο Μέσο που επιτρέπει το σχολιασμό στους αναγνώστες του!

Το 2020 δημοσιεύθηκαν 18106 σχόλια, ενώ δεν δημοσιεύθηκαν 6162 σχόλια, για λόγους που το LB δεν επιτρέπει (υβριστικά, συκοφαντικά, άσχετα κλπ)

Στείλατε 53 καταγγελίες, οι οποίες δημοσιεύθηκαν όλες και 325 φωτογραφίες  που επίσης δημοσιεύθηκαν όλες! (ίσως κάποιες δεν είχαν καλή ανάλυση αλλά επειδή μπήκατε στον κόπο να μας σκεφτείτε και να τις στείλετε εμείς τις δημοσιεύσαμε ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους σας για την τεράστια εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

[itc_most_comments year=2020 posts_per_page=20 itc_template=’itc-most-comments-year’]

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα περισσότερα από αυτά (όχι όλα και ασφαλώς όχι οι αναρτήσεις καθαυτές) περιέχουν τις συνήθεις παρεκβάσεις του “από δω πάν’ κι οι άλλοι”, διότι καίτοι τα θέματα διαφορετικά, ολυμπιακός ήταν τα σχόλια στην συντριπτική τους πλειοψηψία. Μαζί με τις ευχές μου στην δημοσιογραφική ομάδα, ευλεπιστώ οι κ.κ. συντάκτες να το λάβουν σοβαρά ώστε να μην επαναληφθεί και το νέο έτος αυτή η αρρωστημένη κατάσταση. Χρόνια πολλά σε όλους σας, Αθανάσιος Κ.

    • Φανταστείτε πόσα σχόλια θα είχαν κοπεί κ. Αθανάσιε ! Μετά θα μας κατηγορούσαν κάποιοι ότι δεν τους δίνουμε βήμα και ότι λογοκρίνουμε…Καλή χρονιά με υγεία να έχετε !

  2. Μα ρε εσυ Αθανάσιε αν δεν μου εκανες εσυ και κάτι άλλοι κόλπα και μαγκιές ισως να σχολίαζα και εγώ λιγοτερα !!σιγουρα η καλή μας η Χαρά που έχει κόψει χιλιάδες σχόλια 😂😂Για ακόμα μια φορά αγαπητέ Αθανάσιε πιάστηκες αδιάβαστος !!εχω καιρό να αρπαχτώ γιατον Ολυμπιακό με κάποιον εκεί μέσα !ξεχνας μου φαινετε τι βλακείες γράφετε επι προσωπικού για την εργασία μου τον μισθό το αμάξι κλπ !Κανω λάθος ??Ασε που δεν μπορείτε να πείτε και τίποτα για τον Ολυμπιακό !!Μακαρι φίλτατε Αθανάσιε να μαλωναμε μόνο για τις ομάδες αλλά οταν σε κάθε σχεδόν άρθρο σχετικο η άσχετο κάποιος αντί για σχόλιο γράφει την κάθε βλακεία που του ερχετε στο κεφάλι για να πει την κακιά του για μένα δεν φταίω εγώ που θα απαντήσω !!οποιος με ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆46 πειράζει θα του κάνω «παρατήρηση και θα ζητήσω εξηγήσεις !Με εκτίμηση που λες και εσυ και λιγότεροι δικηγόροι στο μπλογκ

  3. Σας ευχαριστώ και σας κατανοώ. Εγώ τουλάχιστον φέτος θα προσπαθήσω από πλευράς μου να μειώσω αυτό το φαινόμενο με το να μην σχολιάζω γραφόμενά του, όντας πεπεισμένος πως κάτι δεν πάει καλά. Ανταλλάξαμε ευχές και συνταγές, λέει, από τη μιά, καλησπερίζει τον εαυτόν του από την άλλη, πιστεύει πως καταλήγοντας “με εκτίμηση” θα αναρτάται ό,τι γράφει κλπ. Αυτά όλα, φυσιολογικά δεν είναι στα 55 κάποιου. Το μόνο κακό είναι πως ό,τι και να γράφει κανείς, εκείνος αεροβατεί πως για αυτόν γράφτηκε. Γιαυτό είπα: “θα προσπαθήσω”. Και πάλι σας ευχαριστώ και πάλι σας εύχομαι καλή χρονιά με επιτυχίες, Αθανάσιος Κ. Σας παρακαλώ, μην αναρτήσετε καμία απάντησή του, διότι το λέει και ο ίδιος, δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο. Σας παρακαλώ, γιατί δεν αντέχεται, ούτε το 2021 αυτός..

  4. Δεν βγάζετε άκρη κυρία Χαρούλα. θυμάμαι που δεχτήκατε και κριτική, γιατί δεν κάνατε, λέει, αφιέρωμα στον πρωταθλητή ποδοσφαίρου της παρελθούσης χρονιάς. Ναι, αφιέρωμα στον πρωταθλητή, άλλο στον αριθμό πρωταθλημάτων του, άλλο στους προέδρους του, άλλο στους παίχτες του Έλληνες, άλλο στους ξένους, άλλο στους φροντιστές, άλλο στο γήπεδο, για να το καταλήξουμε σε loutrakisport.gr. Αυτό θα τον ικανοποιούσε. Άδειος άνθρωπος και αξιολύπητος.

  5. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΝΟΜΟΥΦΑ .ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ .ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

  6. Για συριζαίο κάργα σε κόβω εσένα 18.33. Υπομονή, θα πάρει πολλά χρόνια για να ξαναδείς τον καρανίκα σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού.😂😂😂😂😂. Στο ενδιάμεσο θα ζει από τα έτοιμα. Και μόλις τελειώσουν, ξεβούλωμα καμπινέδων θα ρίχνει για την επιβίωση.

    • Τι να σου απαντήσω βρε φίλε? Αφού γράφεις ότι να ναι. Από πότε ξέρεις εσύ τι ψηφίζουμε και τι υποστηρίζουμε στο LB 7 άνθρωποι?

  7. Βρε εσύ ‘τουρίστας “τραβά διακοπές στο Ντουμπάι τώρα που γύρισαν οι σελεμπριτι και άσε τις πονηριές και κριτικές προς το μπλογκ. Το να μιλάς για το loutrakiblog ότι δεν είναι αντικειμενικά είναι λίαν επιοικος απαράδεκτο. Και όλες τις πολιτικές δημοτικές προβάλει και τα σχόλια περνάει. Τώρα αν τα δικά σου τα έκοψαν η δεν ξέρω τι άλλο εννοείς δεν θα ήταν από την πολιτική πλευρά αλλά κάτι άλλο. Σου τα λέω εγώ αυτά που ξέρω από κόψιμο σχολίων αλλά εμένα κόβονται για άλλο λόγο. Καλό θα ήταν να εξηγήσετε καλύτερα και στο μπλογκ και μετά να περίμενε απάντηση. ΥΓ την αντικειμενικοτητα του μπλογκ δεν την αμφισβητει κάνεις αν εσείς έχετε προβλήματα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές κύριε τουρίστα. Με εκτίμηση Αντρέας θα τα ακούσεις και από άλλους σχολιαστές

  8. 10:03. Αστειευομενη φανταζομαι, ισχυριζεται η Χαρουλα πως ειναι Νεοδημοκρατισσα απο τα γενοφασκια της! Παντως ανεξαρτητως του εαν ειναι Νουδου, Συριζα, Πασοκατζου, ΚΚΕ κλπ, το θεμα ειναι πως η Χαρα ειναι κατα κοινη παραδοχη μια αξιολογοτατη, ικανη, δημιουργικη, εργατικη, πετυχημενη, εξυπνη, δραστηρια, δυναμικη, ευστροφη και μορφωμενη γυναικα, καθως μαζι με τον επισης αξιολογο Μιχαλη και φυσικα και τους υπολοιπους συνεργατες της, εχει καταφερει να δημιουργησει εδω και 11 χρονια τον καλυτερο, τον πιο ελευθερο, τον πιο ανεξαρτητο, τον πιο ενδιαφεροντα, αλλα και τον πιο ξεχωριστο ιστοτοπο της Ελλαδας, διχως καμια υπερβολη!! Το χω ξαναπει παμπολλες φορες, οτι χωρις Loutrakiblog, για μενα δεν υπαρχει καθολου ιντερνετ!!! Χαρα σου ευχομαι να εισαι υγιης, γερη και δυνατη και να συνεχισεις παντα ετσι με πολλες και καλες επιτυχιες!!!

  9. Εχω κατα καιρους “περιπλανηθει” επισταμενως σε ενα σωρο Αθηναικους, καθως επισης και σε δεκαδες αλλους Περιφερειακους ιστοτοπους και διαφορα αλλα σαιτς, προκειμενου να διαπιστωσω, το εαν μπορω σε καποιον απο αυτους να πω και να εκφρασω ετσι αμεσα, ελευθερα, απροσκοπτα και ανεμποδιστα την γνωμη και την αποψη μου! Ε, λοιπον πιστεψτε με, σε ολη αυτη την “διαδρομη” δεν καταφερα να βρω ουτε ΕΝΑΝ, μα ουτε ΕΝΑΝ ε στω τετοιον ιστοτοπο που να πληρει τις προαναφερθεντες αυτες ιδιοτητες, χαρακτηριστηκα και στοιχεια, εκτος βεβαιως απο αυτο το προσφιλες, χαρισματικο οσο και μοναδικο στο ειδος του Loutrakiblog!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog