Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επαναλειτουργεί η Τουριστική Σχολή Μετεκπαίδευσης Επαγγελματιών – Αιτήσεις επαναπρόσληψης σε εποχιακά ξενοδοχεία

- Advertisement -

Η Διοίκηση του Σωματείου κάνει γνωστό ότι θα λειτουργήσει και πάλι η Τουριστική Σχολή Μετεκπαίδευσης Επαγγελματιών και καλεί τους εργαζόμενους-άνεργους που εργάζονται στα Τουριστικά επαγγέλματα και ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα τμήματα.

Οι ειδικότητες στις οποίες θα μπορέσουν να φοιτήσουν είναι:

  1. ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ με τμήματα: α) Εστίαρχος, β) Υπομαίτρ,  γ)Αρχισερβιτόρος, δ) Σερβιτόρος Τραπεζαρίας-Σαλονιού-Ορόφων, ε) Σερβιτόρος & Σερβιτόρος Bar, στ)  Βοηθός  Σερβιτόρου, ζ)Μπάρμαν & Βοηθός Μπάρμαν, η)Ταμίας—Ελεγκτής (Ταμπλίστας).
  2. ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΚΟ με τμήματα: α) Προϊστάμενος/η Υπνοδωματίων και κοινόχηστων χώρων, β) Προϊστάμενος/η Λινοθήκης και πλυντηρίου, γ) Καμαριέρα, δ) Οροφοκόμος(Βαλές).

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Α) Να έχουν πραγματοποιήσει κατά την τελευταία τριετία, συνολικά εκατόν πενήντα (150) ημερομίσθια (ένσημα) ανεξαρτήτου χρονιάς από τη στιγμή που θα υποβληθεί η αίτηση.

Β) Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Δημοτικού σχολείου για όσους αποφοίτησαν μέχρι το 1980 ή Γ΄Γυμνασίου για όσους αποφοίτησαν από το 1981 και μετά.

Γ) Να είναι ηλικίας έως 55 ετών.

Δ) Για τους πρόσκαιρα άνεργους, η διάρκεια ανεργίας από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να μην υπερβαίνει τους δώδεκα(18) μήνες.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

~ Ηλεκτρονική Αίτηση στην οποία μπορούν να δηλώσουν οι υποψήφιοι μία ειδικότητα Μετ/σης και μέχρι δύο πόλεις προτίμησης( πχ Λουτράκι-Ναύπλιο) ~ Ευκρινή Φωτοαντίγραφα των Βιβλιαρίων Ενσήμων του ΙΚΑ ~ Ευκρινές Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης ~ Φωτοτυπία αναγγελίας πρόσληψης ~ Φωτοτυπία Ταυτότητας και των 2 όψεων  

Οι   εγγραφές   θα   αρχίσουν   από   τις    7   Ιανουαρίου 2021   έως  και 15 Ιανουαρίου 2021 και θα γίνονται φέτος ηλεκτρονικά από τον κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr.

Περισσότερες    πληροφορίες    στη σελίδα του Υπουργείου Τουρισμού  όπου αναρτάται η Προκήρυξη για τα τμήματα Μετεκπαίδευσης. Τηλεφωνα: 2103736030, 2103736166, 2103736097.

Επίσης στο τηλέφωνο του ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος : 2751020127  

Για το Εργατικό Κέντρο

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Λογοθέτης Κων/νος                    Θώδης Ιωάννης

 

Για την Ένωση Τουριστικών Επαγγελμάτων

Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας

Γιαννούλης Ιωάννης                   Πάγγος Δημήτριος

 

Η Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Λουτρακίου – Περαχώρας και γύρω περιοχής με ανακοίνωση της αναφέρει:

Ενημερώνουμε  τους συναδέλφους ξενοδοχοϋπάλλήλους που εργάζονται σε εποχιακά ξενοδοχεία ότι μπορούν να υποβάλλουν Αίτηση Επαναπρόσληψης μέσω Σωματείου μας από αύριο 11/1/2021 έως και 27/1/2021, Δευτέρα με Παρασκευή στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου, Ελευθερίου Βενιζέλου 16, από τις 11:00-13:00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Γιαννούλης Ιωάννης                        Πάγγος Δημήτριος

 

Λουτράκι: Έκτακτη, δια περιφοράς, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τα οχήματα του δήμου

Εστίαση: Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων έως 5000€

Νοσοκομείο Κορίνθου: Το μήνυμα του Διοικητή Γρ. Καρπούζη για τον εμβολιασμό

Με κορονοϊό γνωστός γιατρός στην Κόρινθο. Μεταφέρθηκε στην Αθήνα η γυναίκα του

ΔΕΗ: Επιστροφή μεγάλων ποσών – Δείτε το ποσό που δικαιούστε

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog