Πραγματικά σε χρόνο dt συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου ο δεύτερος κλέφτης αυτοκινήτων, ο οποίος μαζί με τον 24χρονο Ελληνα συνεργό του «ρήμαξαν» τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Λουτράκι, αρπάζοντας χρήματα, ραδιόφωνα κ.α., ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν τρία ακόμη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του loutrakiblog.gr, o 18χρονος Βούλγαρος, εθεάθη στην κεντρική πλατεία του Λουτρακίου, περί ώρα 12, χθες, το μεσημέρι. Προσήχθη από τους αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησε τις πράξεις του.

Σχηματίσθηκε εις βάρος του δικογραφία και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες,  κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 26.12.2020, στο Λουτράκι Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρήματα, ζεύγος γυαλιών και ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα.

 

Διαβάστε περισσότερα

Λουτράκι : Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα