Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Μας τα «έψαλλαν» και μας χρέωσαν 2.000 ευρώ !

- Advertisement -

Περίπου 2.000 ευρώ έδωσε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη,

στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής Λουτρακίου, για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και συγκεκριμένα για τα κάλαντα στις γειτονιές του Δήμου.

 

Συγκεκριμένα το ποσό που δόθηκε στο Σύλλογο είναι 1.860 ευρώ !!

 

Δείτε το έγγραφο

 

filoi moysikis

 

Υπενθυμίζεται ότι περίπου 10.000 ευρώ δόθηκαν επίσης στο Σύλλογο Φίλων Μουσικής για τις χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές εκδηλώσεις της δημοτικής Φιλαρμονικής !

 

Διαβάστε παρακάτω

Λουτράκι: 10.000 ευρώ για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

 

Και του χρόνου με υγεία !!!!!!!

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα βγει η κυρία Μαρία δήμαρχος θα βάλει τζουκμποξ στους δρόμους να ρίχνουμε κέρματα κ να ακούμε λαλα Χριστούγεννιατικα.Jole7

  2. Καλά μας κάνουνε οι φίλοι……. Του Γκιώνη την έχουν καταβρεί.Δημοτική φιλαρμονική και απο πάνω πανοπροικιΠοιος να μιλήσει.Μπράβο χαρά!

  3. Ο κ. Οικονόμου είχε ζητήσει να μάθει από τον δήμαρχο τα οικονομικά των φίλων μουσικής.Τι έπαθε και έκανε πίσω .Οι φίλοι είναι το κόλπο.

  4. Eπειδή δεν πέρασε το σχόλιό μου, ας το ξαναγράψω: μήπως θα ήταν καλύτερα να έδινε κ δήμος μισό ή 1 ευρώ στα παιδιά της φιλαρμονικής, σαν τα πιτσιρίκια που λένε τα κάλαντα με τα τρίγωνα? Δηλαδή να χρησιμοποιούμε την φιλαρμονική μόνο για τα πένθυμα εμβατήρια της Μ. Παρασκευής και κατόπιν να τους στέλνουμε στα τσακίδια? Χαμάληδες να τους κάνουμε? Ντροπή, τόσος ντόρος για 1.700 ευρώ! Για να δούμε αν θα περάσει το σχόλιο/άποψή μου.

    • δεν ηρθε το σχόλιο σας. Επίσης κανείς δε μίλησε για τα παιδια της φιλαρμονικής. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις.

  5. Σας ευχαριστώ για την ανάρτηση, αλλά μην φαντάζεστε σας παρακαλώ πράγματα κατά το δοκούν. Απλώς είπα ότι δεν πέρασε. Δεν προέβην καν σε πιθανά σενάρια του γιατί δεν πέρασε, αφού δεν γνωρίζω εκ του ασφαλούς. Επίσης σας ευχαριστώ και για την παρατήρηση ώστε να μπορέσω να διευκρινίσω προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

  6. Να τα δίνουν δια της νομίμου οδού.οποιος δουλεύει αυτός να υπογραφεί.δεν ντρέπονται όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.και δια του γνωστού δρόμου των φίλων της αρπαχτηςδεν πονάει κάνεις τον τόπο του μόνο την τσέπη τουΔυστυχώς κυρία Χαρά χωρίς εσάς δεν γίνεται τίποτα.

  7. Εισαγγελέας και πρόστιμο. Τα δικά μου παιδιά απαγορευόταν να βγουν για τα κάλαντα. Αυτοί είναι πάνω από τον νόμο? Με το ίδιο σκεπτικό θα βγουν να κάνουν και παρέλαση μόνοι τους την 25η Μαρτίου. Η μήπως τότε δεν θα βγουν γιατί δεν μπορούν να βγάλουν κουτάκι???

  8. Ευτυχώς που υπάρχει και το loutrakiblog και λέει τα πράγματα όπως είναι. Στα παιδιά μου εγώ φέτος είπα πως απαγορεύεται να βγουν για τον κορονοιο. Αυτοί που μπήκαν και μέσα στο δημαρχείο να τα πουν στους αντιδήμαρχους που τα ποσταραν και στο Facebook έχουν ανοσία?

  9. Να μας δείξουν την άδεια από την πολιτική προστασία.ολο ψέματα λένε. 10.000 για την σοπράνο στάχτη στα μάτια ολο γκλάμουρ λοθτρακιωτες Είμαστε τρώμε σανό

  10. Να πάψουν να σκανδαλίζουν τον κόσμο με την αλαζονεία τους.Νομιζει η παρέα αυτή ότι η φιλαρμονική είναι δική τους.Του Δήμου είναιΧαρά μην σταματάς,έλεγχος.μπραβο!

  11. Ρε η δικαιολολογια πάει σύννεφο. Αφού το διαύγεια λέει χριστουγεννιάτικα καλαντα ο αρχιμουδικος το αρνειτε. Ήμαρτον πελοπιδα ,μην καβαλας καλάμι σήμερα που οι μουσικοί δεν έχουν μεροκάματο και εσύ τραβάς συνεχώς από την αγελάδα του δήμου …..

  12. Ρε Αφήστε το παιδί. Αφού ο Γκιώνης του τα δίνει. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Μαυροπουλος ο έξυπνος. Έπιασε φιλαρμονικη,μουσικό Σχολείο, Σύλλογο φιλων

  13. Κυρία Χαρά νομίζω πως αρχίσατε μια συζήτηση που δεν πρέπει να κλείσει. Ωραία είναι τα αστεία του Ανδρέα αλλά καλό είναι να ζητήσετε να σας μιλήσει και ένας υπεύθυνος του δήμου.Ρωτήστε παρακαλώ, ξέρετε ποιος πήρε τα χρηματα; σίγουρα δεν θα ξέρει, ποιος τα κοδτολογησε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog