Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-4: Άλλη κλάση (φωτο)

- Advertisement -

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη (τα τρία γκολ από στατικές φάσεις) και σημείωσε τη 12η νίκη του σε 14 παιχνίδια στη Super League Interwetten. Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνης και Μπρούμα τα γκολ, ντεμπούτο ο Ρέαμπτσιουκ.

Ολυμπιακός επικράτησε 0-4 του Αστέρα για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Γκολ και ασίστ ο Καμαρά, δύο ασίστ ο Βαλμπουενά, γκολ – αριστούργημα ο Φορτούνης. Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στο ευρύ σκορ όταν φόρτσαραν στα τελευταία δέκα λεπτά των δύο ημιχρόνων (35′ Σεμέδο, 40′ Καμαρά, 81′ Φορτούνης, 86′ Μπρούμα οι σκόρερ).

 

“ΕΓΡΑΨΕ” Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με δύο γκολ πίσω στο σκορ και ο Ράσταβατς αποφάσισε να ξεκινήσει το δεύτερο μισό με δύο αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς Αλί Μπαμπά και Ριέρα. Ο πρώτος στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Τιλίκα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στα πρώτα λεπτά, επιχείρησαν να αναπτυχθούν και να φτάσουν σε τελικές από τα άκρα και απείλησαν στο 56′ με τον Αλί Μπαμπά και στο 58′ με τον Τασουλή. Ο Μαρτίνς στο 59′ έκανε δύο αλλαγές, Σισέ αντί του Σεμέδο και Φορτούνης αντί Βαλμπουενά.

Η πρώτη φορά που βγήκε στο ανοιχτό γήπεδο ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μισό ήταν στο 61′ με την υπέροχη πάσα του Φορτούνη στον Αραμπί, τη μπαλιά του οποίου στον Μπρούμα “καθάρισε” ο Τσιφτσής.

Ο “Φορτού” είδε το σουτ στο 61′ να κοντράρεται, την εκτέλεση φάουλ του στο 74′ να μην αξιοποιείται από τον Σισέ που έστειλε άουτ τη μπάλα, όχι όμως και το φάουλ στο 81′. Εκτέλεση – αριστούργημα που άφησε άγαλμα τον Τσιφτσή για το 0-3.

 

“ΜΗΧΑΝΑΚΙ” ΚΑΜΑΡΑ, ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΟΛΕΓΚ

Όλα τα λεφτά ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, βέβαια, ο Καμαρά. Δεν σταμάτησε να τρέχει και να κόβει, ενώ είχε και ασίστ στο 0-4. Στο 86′ πέρασε στον Μπρούμα κι αυτός με πλασέ βρήκε δίχτυα.

Και αυτή η φάση ξεκίνησε από ωραία ενέργεια του Φορτούνη, ο οποίος αρχικά πέρασε στον Σουντανί κι αυτός στον Καμαρά. Στο αμέσως προηγούμενο λεπτό είδαμε και τον Ρέαμπτσιουκ να κάνει ντεμπούτο, αντικαθιστώντας τον Χολέμπας.

Ο Μολδαβός έστω και σε αυτά τα λίγα λεπτά θέλησε να δείξει πράγματα, ζητώντας μπάλα. Το 0-4 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ “ΚΑΘΑΡΙΣΕ”

Στα πρώτα 35 λεπτά ο Αστέρας κατάφερε να περιορίσει τον Ολυμπιακό. Δύο κεφαλιές του Αραμπί που δεν είχαν καμία τύχη ήταν ο επιθετικός απολογισμός των “ερυθρόλευκων” σε αυτό το διάστημα της αναμέτρησης. Παθιασμένοι οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν 2-3 φορές να πιέσουν ψηλά και έβαλαν δύσκολα στον Σεμέδο, ο οποίος μάλιστα δέχτηκε κίτρινη στο 20′.

Δεν είχαν ιδέες οι φιλοξενούμενοι επιθετικά, ήταν καλά οχυρωμένοι οι Αρκάδες, αλλά όλα άλλαξαν από το 34′ και μετά. Τότε που ο Μασούρας πέρασε κεντρικά κοντά στον Αραμπί και ο Μπρούμα άλλαζε πλευρές με τον Μπρούμα. Από το 35′ και μετά ο Ολυμπιακός άλλαξε ρυθμό, απέκτησε ταχύτητα, έβαλε δύο γκολ, έκανε τελικές και πήγε στην ανάπαυλα με το 0-2.

Κόρνερ του Βαλμπουενά στο 35′, κεφαλιά του Σεμέδο και 0-1. Κόρνερ του Βαλμπουενά στο 40′, σουτ στην κίνηση από τον Καμαρά έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα. Φοβερή εκτέλεση. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο ο Γάλλος μέτρησε δύο ασίστ, κόρνερ τα οποία προήλθαν από σουτ των Αραμπί και Μπρούμα που κόντραραν σε Τασουλή και Σουάρες.

Η προσπάθεια του Αστέρα πήγε στράφι μόλις ανέβασε την απόδοσή του ο Ολυμπιακός, που άλλαξε το 4-2-3-1 σε 4-4-2. Ο Βαλμπουενά έδινε το τέμπο και οι υπόλοιποι ακολουθούσαν. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, Σα και Ρεγκίς συγκρούστηκαν στον αέρα με υπερβολική δύναμη, μετά την αρχική απομάκρυνση του Πορτογάλου.

πηγη

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπον αγαπητό loutrakiblog ωραίο το άρθρο δεν λέω ,και οι φωτογραφίες του Vas Val μια χαρά !!Οταν λέω καμία φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου να βάζετε κανα αθλητικό να κάνω παιχνίδι δεν ενοουσα αυτο 😂😂Ρε τι τραβάω ο γαβρος !!Να πεις του Μιχάλη να βάζει κανε «πονηρό»αθλητικό άρθρο όχι ματς του Ολυμπιακού 😂😂Ορίστε τώρα θα αρχίσουν οι άλλοι θα μας πουν και αχάριστο 😂😂Τελος πάντων μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα στην ποδοσφαιρικη πιάτσα !ο Σαββιδης έβαλε τις φωνές στους παίχτες που αυτός τους πήρε από τα αζήτητα και στηρίζει τον Γκαρσια !!εδω γελάμε !!ο Μπόλονι θέλει παίχτες να του πάρει ο Αφραγκουζος 😜😜και ο τίγρης ψαχνει να πουλήσει την κουλα !Για αυτο λέω τι να το κάνω το 0-4 στην Τρίπολη !Με εκτίμηση Αντρεας και πλακίτσα κάνω στην Χαρά μην παρεξηγηθεί κανείς 😂😂

  2. Ωχ ωχ άρχισαν τα καρντασια επισκέψεις στις προπονηησεις της παοκαρας να τα πουν στους παίχτες 😂😂Τον Γκαρσια προς το παρόν τον στηρίζουν 😂😂😂Ρε τόσο κουτοί είναι αυτοι εκεί επάνω !τι φταίνε οι παίχτες ??ξαναλεω τι φταίνε οι παίχτες !Αν είναι να κράξουν κάποιον να κράξουν τον Τσετσένο που τους κοροϊδεύει!οι παίχτες του ΠΑΟΚ τόσο ξέρουν τόσο παίζουν !το ίδιο και ο Γκαρσιας !Καποιος τους πήγε αυτούς εκεί !απο αυτούς να ζητήσουν τον λόγο !!Το ίδιο υσχιει και για τους άλλους οπαδούς !Τουλαχιστον οι Αεκζηδες κράζουν τον Τίγρη και δίκιο έχουν !εκει να δεις κοροϊδία !Θα πουλήσει τον ΜVP του περσινού πρωταθλήματος 😂😂😂😂τον Λιβαγια γιατί δίνει1’,4 το χρόνο να πληρώσει τους άλλους !!Με εκτίμηση με εκτίμηση Αντρεας

  3. Περάσαμε και από την έδρα του Παναιτωλικού πολύ ποιο εύκολα δείχνει το σκορ !!Προπονηση για την Τετάρτη ήταν μην νομίζετε τίποτα αλλά !!Ο Παναιτωλικός αν έπαιζε ετσι σε όλα τα παιχνίδια θα ήταν ποιο πάνω και από την Παναθα 😂😂Τελος πάντων αν δεν έχετε τίποτα καλό να κάνετε σήμερα καθήστε να δείτε το ΠΑΟΚ -Βολος 😜😜😜Αν το ματσάκι παιχτεί στα ίσια θα τους πάρει τα.σώβρακα ο Μπεος αλλά όπως λένε οι κακές γλώσσες είναι παραρτημα του Ιβαν αρα Άσσος από εδώ μέχρι το Βόλο !!Αντε γεια μας με εκτίμηση Αντρικος που λέει και μια φίλη μου 😜😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog