Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στιβ Μιλάτος – Αννα Παπαϊωάννου: Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κόρινθο (φωτο)

- Advertisement -

Τα σκαλιά του Δημαρχείου της Κορίνθου ανέβηκε ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την Κορίνθια Αννα Παπαϊωάννου.

Μάρτυρες στον πολιτικό τους γάμο ήταν ο κολλητός φίλος του γαμπρού Γιάννης Νικηφοράκης και δυο φίλες της Αννας Παπαϊωάννου, η Φαίη Μάρα και η Χριστίνα Ντούλα.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες o Στηβ Μιλάτος επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι ενώ η νύφη ένα λευκό μακρύ φόρεμα.

Το παρόν στην τελετή έδωσαν μόνο λίγα αλλά πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στηβ Μιλάτος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του τον περασμένο Ιούλιο ενώ ανέβασε στο Instagram σχετική φωτογραφία με την λεζάντα «Είπε ναι! Σε αγαπώ όσο τίποτα», δείχνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο, με φόντο τη βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας στο Λουτράκι.

 

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους!

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία η Άννα 😍Εμένα που μου αρέσουν οι μελαχρινές της βάζω 10’ !!Να ζήσουν και να ευτιχισουν θα πω και εγώ και ας μην τους ξέρω !!Συνηθως όμως σελέμπριτι και γάμος δεν μας έχουν δώσει και πολλες μακροβιότητας σχέσεις χωρίς αυτο να σημαίνει και κάτι !παντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα !Ηρεμα το λέω μην μου αρχίσετε τίποτα από τα γνωστά σας 😉😉Με εκτίμηση Αντρικος 😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog