Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Survivor: Τα χρήματα που παίρνουν οι Μαχητές εβδομαδιαίως!

- Advertisement -

Το Survivor επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, με αρκετές αλλαγές και τον Γιώργο Λιανό στη θέση του παρουσιαστή. Οι Διάσημοι που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο αμείβονται υψηλά και το ρεπορτάζ έδωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Την αμοιβή των Διάσημων εβδομαδιαίως την μάθαμε, των Μαχητών όμως δεν την γνωρίζαμε έως και σήμερα…

Ο Διάσημος παίκτης με τα λιγότερα χρήματα είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αμείβεται με 3.000 την εβδομάδα, ενώ ακολουθούν οι συμπαίκτες του, οι οποίοι λαμβάνουν από 5.000 έως 6.500 ευρώ την εβδομάδα.

Όσο για το πρόσωπο με την υψηλότερη αμοιβή δεν είναι η Ανθή Σαλαγκούδη με 6.500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά ο Τριαντάφυλλος που παίρνει λίγο παραπάνω…

Τώρα λοιπόν η εφημερίδα On time αποκάλυψε το εβδομαδιαίο κασέ των Μαχητών, αφού ο κάθε παίκτης της μπλε ομάδας λαμβάνει κάθε εβδομάδα από 500 έως 1000 ευρώ, ποσό αρκετά χαμηλότερο από αυτό που λαμβάνουν οι Διάσημοι.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Survivor ρε survivor ρε που θα έλεγε και ο Αλέφαντος !!Αυτα παντως για τα οικονομικά και τα μισθα που παίρνουν όλοι αυτοι εκεί σε εποχές που πολλοί πατριώτες μας δεν έχουν ουτε τα απαραίτητα είναι νομίζω επιοικως απαράδεκτων !!Ας μην ανακοινώνουν θα πω εγώ !!Τελος πάντων δυστυχως αυτά για να τα πληρώνουν τόσα ποσά θα τα παίρνουν χοντρά !!το θέμα είναι τι προσφέρουν τέτοια «θεάματα «!Και μετά μου λέτε εμένα που έχω το ψώνιο με το τόπι !!το έχω γράψει ο μαχητής είναι στο γήπεδο δεν είναι στο survivor !!survivor ρε survivor !!

  2. Ο Γκιώνης που είναι κουβαρντάς, θα έδινε στον καθέναν τουλάχιστον 3-πλάσια για να γυρίζεται το σόου στο Λουτράκι, αν το δούμε αναλογικά με πόσα από τα λεφτά μας τσέπωσαν οι φίλοι της μουσικής.

  3. Σε 9.28, Από την τσέπη σου προσωπικά τα πήραμε φίλος; Για πες μας το ονοματεπώνυμο να ψάξουμε στα χαρτιά μας ποιοί μας πλήρωσαν για την μουσική που παίζουμε.Ήρωα του πληκτρολογίου!

  4. Βάλε τα ονοματεπώνυμα όλων των δημοτών να δεις πόσα πληρώνει ο καθένας δημοτικά τέλη. Ασφαλώς από την τσέπη όλων μας με ονοματεπώνυμο. Ή θα μας πεις πως σας πλήρωσε ο Γκιώνης από την δική του τσέπη? Για να φουντώνεις, φίλος, φαίνεται πως είσαι ένοχος. Καλοφαγάς μεν, ένοχος δε. Γιατί η μουσική περνάει πρώτα από το στομάχι. Σωστά φίλος?

  5. Oπα ρε μεγαλε, θα μας την πεις κιολας που ζητησαμε τον λογο απο το δημαρχο για το πως διεθεσε τα δημοτικα τελη μας; Πριν ζητησεις ονοματεπωνυμα μας, οπως ξερετε να βγαζετε ανακοινωσεις εναντιον μας και εναντιον του LoutrakiBlog, κανε το ιδιο με τη λιστα ονοματων οσων βγηκαν να πουν τα καλαντα (παρολο το απαγορευτικο) με τις υπογραφες σας, να κατατεθει στην αστυνομια και να κοπει το 300αρι προστιμο για τον καθεναν, να δεις για ποτε επιστρεφονται αυτα που πηρατε και με χοντρο τοκο. Αλλα θα το κανεις, ηρωα του πληκτρολογιου;;; Μουγγα στη στρουγκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog