Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» του Βασίλη Μπισμπίκη γίνεται ταινία

- Advertisement -

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η ομάδα του τεχνοχώρου Cartel, θα μεταφέρουν τη θεατρική διασκευή του έργου του Τζον Στάινμπεκ στον κινηματογράφο.

Η επιτυχημένη παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» του Βασίλη Μπισμπίκη, που βασίστηκε στο ομώνυμο έργο του Τζον Στάινμπεκ γίνεται σύντομα κινηματογραφική ταινία.

Η παράσταση που δημιούργησε μεγάλο θόρυβο και προξένησε τεράστιο ενδιαφέρον στο θεατρικό κοινό, με αποτέλεσμα για δύο σεζόν να χρειάζονταν λίστες αναμονής για να την παρακολουθήσει κάποιος, γίνεται ταινία.

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με την ομάδα του τεχνοχώρου Cartel, που αναγκάστηκε να διακόψει τις παραστάσεις πρόωρα τον περασμένο Μάρτιο, λόγω του πρώτου lockdown, αποφάσισαν να μεταφέρουν το έργο στην οθόνη.

Η ομάδα του τεχνοχώρου Cartel που στεγάστηκε για χρόνια σε μια αποθήκη στην περιοχή του Ρέντη πρόσφατα μετακόμισε σε νέο χώρο, πάλι στου Ρέντη, χάρη στην προσφορά του Ιδρύματος Ωνάση.

Ο νέος χώρος που δεν πρόλαβε, λόγω των νέων συνθηκών και του lockdown, να ανοίξει για το κοινό, μετατρέπεται για την περίσταση σε στούντιο.

H σκηνοθεσία θα έχει την υπογραφή του Μπισμπίκη, από κοινού με τον διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κασαΐτη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, όπου και πρωταγωνιστούσε.

Τα γυρίσματα ξεκινάνε σύντομα ώστε η ταινία να μπορέσει να είναι έτοιμη τον επόμενο χειμώνα.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι:

Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Μαίρη Μηνά, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη

πηγή

Εξαφάνιση: Αναζητείται 42χρονος από το Κοκκώνι

«Locked Down»: Η πρώτη ταινία για τον κορωνοϊό είναι γεγονός – Δείτε το trailer 

Πυροβολισμοί στον Άγιο Σώστη: Ένας νεκρός και 3 τραυματίες

Νοσοκομείου Κορίνθου: Δύο ασθενείς βγήκαν από την ΜΕΘ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον αγαπάμε πολύ τον Βασίλη γιατί προοδεύει και διαφημίζει τον τόπο μας. Μεγάλος Παναθηναϊκός, μεγάλος ηθοποιός. Αυτά τα δύο πάνε πακέτο στον Βασίλη.

  2. Φυσικα και υπάρχουν παναθηναϊκοί που προοδεύουν είναι ωραίοι επιτυχημένοι σαν τον Βασίλη αλλά υπάρχουν και σαν εσένα κακομοίρηδες !εγραψα «βλάκες «και μαλλον το έκοψε το μπλογκ !!λοιπον σεβόμενος τον Βασίλη μην συνεχίσεις ξέρω που το πας !!Αντε γεια με εκτίμηση Αντρικος ο 46 🏆αν περάσει !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog