Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Άγρια καταδίωξη της Αστυνομίας τα ξημερώματα

- Advertisement -

Περίπου 1.00 τα ξημερώματα, της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2021, οι σειρήνες των  περιπολικών «σήκωσαν στο πόδι» τη μικρή πόλη του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr δύο Ρομά, έκλεψαν αυτοκίνητο από την Περαχώρα Λουτρακίου, έγιναν όμως αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έσπευσε ταχύτατα περιπολικό με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου οι οποίοι ερευνώντας την περιοχή τους εντόπισαν και  τους καταδίωξαν .

Ο ένας εκ των δύο δραστών που είχε κλέψει το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψε και διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του.

Αμεσα έσπευσαν και περιπολικά από την Κόρινθο να συνδράμουν τους αστυνομικούς του Λουτρακίου.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ έχουν συλλεγεί στοιχεία και οι δράστες ταυτοποιήθηκαν.

Για άλλη μια φορά η Αστυνομία του Λουτρακίου, αποδεικνύει πως παρά τη μικρή της δύναμη σε ανθρώπινο δυναμικό είναι παρούσα για την πάταξη της εγκληματικότητας σε ένα τουριστικό δήμο με 22.000 μόνιμους κατοίκους και 100.000 και πλέον επισκέπτες το καλοκαίρι, που τα γεωγραφικά του όρια αρχίζουν από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Σχίνο και τη Μαυρολίμνη….

 

Εξαφάνιση: Αναζητείται 42χρονος από το Κοκκώνι

Ιδού οι νέες φορητές κάμερες της Ελληνικής Αστυνομίας

Κόρινθος: Ανοιξαν τα σχολεία με την αφρικανική σκόνη να χρωματίζει την πόλη (φωτο)

Ναύπλιο: Μαζί με τον καιρό «τρελάθηκε» και η φύση – Δείτε τι βγήκε στα δέντρα

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας είναι καλά οι άνθρωποι που έσωσαν την κλοπή. Τώρα ο δόλιος ο ιδιοκτήτης έχει να πληρώσει για ένα ενδελεχές καθάρισμα για να φύγει η βρώμα και δυσωδία που πάντα εκπέμπουν οι κλέφτες αυτής της ράτσας.

  2. Σπάσε πλάκα, αυτός εδώ ο 9:46 θα μας πει και γυφτοφοβικούς. Έτσι έγραψε το lb, έτσι λέμε. Μάλλον εσύ έπαθες πλάκα. Γυφτολάγνος είσαι?

  3. Τι ακριβώς εννοεί αυτός? Ποιός θα φοβηθεί και γιατί να φοβηθεί? Ποιούς απειλείς ρε? Για κάνε λίγο πιο λιανές τις γυφτοαπειλές σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog