Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Στο Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

- Advertisement -

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου επισκέφθηκε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κορινθίας κ. Δημητρίου Ντρίμερη, της Διευθύντριας Δημοτικού κα Γιώτα Τσάκωνα και της Διευθύντριας Νηπιαγωγείου κα Ελίνα Κωστάκη.

Αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση του νομού καθώς και στην αμέριστη στήριξη της ΠΕ Κορινθίας σε θέματα και αιτήματα που αφορούν τα Ειδικά σχολεία της περιοχής.

Ο κ. Γκιολής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική δουλειά που απολαμβάνουν τα παιδιά σε συνάρτηση με τα προγράμματα διατροφής και αγωγής που είναι σε εξέλιξη και όπως χαρακτηριστικά είπε «Μέσα στην παγκόσμια πανδημία που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να προσέχουμε την υγεία όλων και ακόμα περισσότερο εκείνων που αγαπάμε όπως παιδιά, γονείς και παππούδες. Όλα τα παιδιά του κόσμου είναι δικά μας και ως πολιτισμένο κράτος, η χώρα μας εν έτη 2021, οφείλει να έχει την καλύτερη δυνατή δημόσια παιδεία».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάδειξης της Αρχαίας Διόλκου

Συνάντηση Αθηνάς Κόρκα με το Δήμαρχο Βέλου – Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο

Στα 22,6 εκατ. ευρώ το νέο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Κορινθίων

Επίσκεψη της Μαριλένας Σούκουλη- Βιλιάλη στο Σχίνο Κορινθίας (φωτο)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog