Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου

- Advertisement -

Εγκάρδιες ευχές από τον Πρόεδρο του δημ. συμβουλίου Φίλιππα Θυμή, τους επικεφαλής των συνδυασμών και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για ταχεία ανάρρωση στον Αντιδήμαρχο Τάσο Σακελλαρίου.

Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Σακελλαρίου πρόσφατα νοσηλεύθηκε για σοβαρό θέμα υγείας. Είναι καλά στην υγεία του και αναρρώνει στο σπίτι του, ενώ σήμερα συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη.

Ο κ. Σακελλαρίου συγκινημένος ευχαρίστησε όλους και είπε πως πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας για να είναι καλά και αυτοί που αγαπάμε.

Ως loutrakiblog.gr με τη σειρά μας, ευχόμαστε περαστικά στον Αντιδήμαρχο και σιδερένιος να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντά του !!

 

Συγκινημένος ο Τάσος Σακελλαρίου μιλά για την περιπέτεια της υγείας του (video)

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στην Κορινθία σήμερα 15 Ιανουαρίου

Δικαίωση του Καζίνο Λουτρακίου: Ακυρώθηκε η μεταφορά του Mont Parnes στο Μαρούσι

Δήλωση της Βουλευτή Κορινθίας Μαριλένας Σούκουλη-Βιλιάλη για την επιλογή του Πρωθυπουργού να την ορίσει Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για Covid- 19 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου

Διώρυγα: Νέα κατάπτωση χωμάτινου όγκου στον Βιολογικό -Πλευρά Πελοποννήσου

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και απο εμενα περαστικα και ευχες για ταχεια αναρρωση στον αντιδημαρχο Λουτρακιου τον κ. Σακελλαριου. Να προσεχουμε ολοι μας να εχουμε οσο μπορουμε την υγεια μας, πολυ απλα διοτι δεν υπαρχει μεγαλυτερο και πολυτιμοτερο αγαθο και δωρο στον ανθρωπο, απο αυτη.

  2. κ.σακελαριου δεν σας ξέρω προσωπικά όμως έχω μεγάλη εκτίμηση για τό έργο πού κάνετε στο δήμο μας, περαστικά να έχετε πάντα υγεία.καλη ανάρρωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog