Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Mοντέλο θέλει την ευλογία του Πάπα στη γυμνή της φωτογράφιση (φωτο)

- Advertisement -

Μοντέλο από τη Βραζιλία επιθυμεί να έχει την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου για τις γυμνές φωτογραφίες της.

Το μοντέλο του βραζιλιάνικου OnlyFans, Λούνα Λεμπλάνκ ζήτησε από τον Ποντίφικα να δώσει επισήμως την ευλογία του

στην καυτή φωτογράφισή της στο Playboy, σύμφωνα με τις αναφορές. “Θα ήθελα ο Πάπας να πει μια προσευχή για την επιτυχία της φωτογράφισής μου στο Playboy” είπε η Λεμπλάνκ αναφερόμενη στο εξώφυλλο που έκανε στην έκδοση του περιοδικού στη Δανία, σύμφωνα με την Daily Star.

Η Λεμπλάνκ είπε ότι ακολουθεί τον Πάπα στο Twitter και ότι αισθάνεται ηρεμία με τα μηνύματά του. Αλλά πρόσθεσε ότι το αίτημά της μπορεί να αναστατώσει κάποιους που αισθάνονται ότι η ίδια είναι “πολύ αισθησιακή” να ακολουθεί τον Πάπα.

Σ’ αυτούς απάντησε:

“Μόνο ο Θεός μπορεί να κρίνει”.

Η Λεμπλάνκ μάλλον επηρεάστηκε από την… ευλογία που πήραν άλλα σέξι μοντέλα με τα like που είδαν στους λογαριασμούς τους από τον Πάπα. Το Βατικανό ερευνά τα περιστατικά ζητώντας από το Instagram να επιληφθεί του θέματος.

“Αποκλείουμε ότι τα like προήλθαν από την Αγία Έδρα και απευθυνόμαστε στο instagram για εξηγήσεις” είπε εκπρόσωπος του Βατικανό.

 

 

 

Δικαίωση του Καζίνο Λουτρακίου: Ακυρώθηκε η μεταφορά του Mont Parnes στο Μαρούσι

Συγκινημένος ο Τάσος Σακελλαρίου μιλά για την περιπέτεια της υγείας του (video)

Κόρινθος: Υγιέστατο το μωράκι της γυναίκας που γέννησε με κορονοϊό

Συνεχίζεται η δημοσκόπηση του loutrakiblog.gr- Σας ανησυχεί η πανδημία; Θα κάνετε το εμβόλιο;

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Γιάνουλης πήρε μεταγραφή στα θρυλικά Καναρίνια της Αγγλίας και το μπλογκ μας βάζει το μοντέλο που θέλει την ευλογία του Παπα 😂😂Παντως τα «πράσινα « της πάνε της κοπέλας στην φωτογραφία !!Παντως ο Φρανζισκος ο Pope είναι που@@@@ρης !!δεν έχει αφήσει πιπίνι για πιπίνι που να μη το ευλογήσει να του κάνει like 👍 δηλαδή !!τι αμαρτίες τραβάω ο γαβρος !Με εκτίμηση ο Αντρικος ο παραπονούμενος !!Δεν πιστευω να μου το κόψετε 😜😜

  2. Αγαπητε μας Αντρικο, καλη και η Βραζιλιανα δεν λεω, αλλα εγω παντως προτιμω τις δικες μας τις εγχωριες και επισης τις θελω να ειναι και ολιγον τι αφρατες, γεματουλες και παχουλες! Εξαλλου, γουστα ειναι αυτα…!

  3. Αν κανείς κάποιας προκεχωρημένης ηλικίας έχει παραμείνει στο, ”ένα φράγκο η βιολέτα, τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα”, τότε γίνεται αμέσως κατανοητό πως δεν είναι σταβός ο γιαλός, αλλά θεόστραβα αρμενίζει ο κανείς… Γενικά μιλάω εγώ. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένο.

  4. Βρε μάγκες συμφωνο και με τους δυο που λέτε για μένα αλλά το θέμα είναι ο Φραγκίσκος όχι ο Αντρικος 😜😜οΠαπας κάνει ευλογίες και λαικ όχι ο Αντρεας !!Ο τσιγκολελετα τσιγκολελετα να κάνει και αυτός διπλό εμβόλιο για να είμαστε σίγουροι !γενικα μιλάω και εγώ όπως κάνω πάντα ,ορισμένοι πρέπει να κάνουν διπλό το εμβόλιο για να πιάσει 😂😂Τις Βραζιλιάνες αδερφε δεν τις λες και αδύνατες γενικά λέω 😜😜όλες οι γυναίκες είναι ωραίες ψηλές κοντές αδύνατες χοντρές ο καθένας με το γούστο του φίλε μου καλε !αλλα πρέπει να προσεχουμε στις γυναίκες όχι στα εξωτερικά χαρίσματα 😜😜

  5. Εννοειται και ουτε συζητηση αγαπητε Αντρικο, πως και διαφορα αλλα πραγματακια θα πρεπει να προσεχουμε γενικως στις γυναικες, εκτος φυσικα απο τα περιφημα εξωτερικα τους χαρισματα, (οπως πολυ εξυπνα και σωστα λες) διοτι πολυ απλα αν αυτο δεν το κανουμε κινδυνευουμε να την πατησουμε και αντε μετα να… επανορθωσουμε!!!

  6. Εγω λεω στον εαυτο μου, φιλε Αντρικο, πως τις γυναικες πρεπει να τις αγαπαμε, να τις προσεχουμε, να τις προστατευουμαι, να τις νοιαζομαστε, να τις περιποιουμαστε, να τις φροντιζουμε, κ.ο.κ… Μπορεις να με χαρακτηρισεις σε νοοτροπια και αντρα παλαιας κοπης…!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog