Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Σωτήρης Νικολάου υποψήφιος για το νέο ΔΣ της ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα μία εξαιρετική προσωπικότητα, του αθλητισμού και της αυτοδιοίκησης, που αποφάσισε να ταξιδέψει μαζί μας, για να αλλάξει την μοίρα του ποδοσφαίρου μας.

Ο Σωτήρης Νικολάου από τους Αγίους Θεοδώρους, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό μας, στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Ένας άνθρωπος που δεκαετίες τώρα προσφέρει άοκνα, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σαν αθλητής και παράγοντας, γνωστός σε όλη την Κορινθία για το ήθος και την ευγένειά του.

Διπλωματούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, έχει προσφέρει σε όλα τα αθλητικά σωματεία των Αγίων Θεοδώρων και συνεχίζει την προσφορά του.

Ο Σωτήρης Νικολάου είναι παράλληλα και μια εξέχουσα προσωπικότητα της Αυτοδιοίκησης, με συνεχή παρουσία στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Αγίων Θεοδώρων και Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος.

Ένας αληθινός ευπατρίδης, που τιμά με την συμμετοχή του, τον συνδυασμό «Όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο», δίνει δύναμη σε όλους μας και την βεβαιότητα ότι με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ανθρώπους της προσφοράς, θα τα καταφέρουμε.

Καλή δύναμη Σωτήρη, στον ωραίο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί.
Το ταξίδι για το Όραμα συνεχίζεται……

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog