Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα πλάνα της Κυβέρνησης το άνοιγμα της εστίασης 1η Φεβρουαρίου

- Advertisement -

Πάνε προς άνοιγμα και οι καφετέριες και τα εστιατόρια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Άλλωστε αύριο ανοίγει ελεύθερο όλο το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού αλλά με τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων. Στις κόκκινες περιοχές θα λειτουργήσουν με την μέθοδο click away.

Ήδη οι εργασίες στα καταστήματα είναι πυρετώδεις, με τις βιτρίνες να αλλάζουν, τα ράφια να γεμίζουν, τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από καιρό.

Σύμφωνα ωστόσο με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν καφέ και εστιατόρια και μάλιστα άμεσα. Το σχέδιο προβλέπει άνοιγμα τη 1η Φεβρουαρίου με μοναδική προϋπόθεση να μείνουν τα κρούσματα στα επίπεδα που είναι σήμερα.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο καθηγητής Γώγος, με χτεσινές του δηλώσεις τόνισε «Εάν τα πράγματα πηγαίνουν όπως πηγαίνουν και κρατηθούν αυτά τα δεδομένα, θα το δούμε κι αυτό».

Όσον αφορά τα σχολεία είπε «Εάν το άνοιγμα της αγοράς, δε δείξει επιδείνωση στα επιδημιολογικά δεδομένα, τα σχολεία είναι πιθανό να ανοίξουν σε δύο εβδομάδες».

 

 

Επαναλειτουργούν τα καταστήματα την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Δημοσκόπηση loutrakiblog.gr: Ανήσυχοι οι πολίτες για την πανδημία. Τι απαντούν για τον εμβολιασμό

Κόρινθος: Υγιέστατο το μωράκι της γυναίκας που γέννησε με κορονοϊό

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμην! Επιτελους δηλαδη, διοτι τοσους μηνες τωρα, ολο ντελιβερι και ντελιβερι και δωστου ξανα ντελιβερι σε σουβλακια και πιτσες!! Αντε να κατσουμε εξω σαν ανθρωποι να πιουμε το καφεδακι μας, την πορτοκαλαδιτσα μας, τον χυμο μας, να γευτουμε τα γλυκα μας, να παμε επειτα σε εστιατοριο να φαμε το μπιφτεκακι μας, την μπριζολιτσα μας, το κοτοπουλακι μας, το κοκκινιστο μας, τα γιουβαρλακια μας, τον μουσακα μας, τις μακαροναδες μας, τα ριζοτα μας, τα κανελονια μας, το παστιτσιο μας, τις ντοματες γεμιστες μας, τα λαδερα μας, το ψαρακι μας, τα καλαμαρακια μας, το χταποδακι μας, τις γαριδουλες και καραβιδουλες μας, πινοντας μαζι την μπιριτσα μας, το κρασακι μας, το ουζακι μας, κλπ κλπ!! Και ασφαλως το κυριοτερο, εχοντας στο πλευρο μας και την καταλληλη γυναικεια συντροφια και παρεα!!! Ε, πως να το κανουμε, ειμαστε πολυ μερακλιδες, ευζωιστες και καλοπερασακιδες!!!

  2. Σωστος ο 1142 !!τα είπε όλα !να προσθέσω και να πηγαίνουμε και στα γήπεδα !!και τα γήπεδα είναι ένα είδος διασκέδασης !καλησπερα φίλε 😜Αντρικος

  3. Εχεις δικιο βρε Αντρικο, αλλα τι αλλο να δουμε πια σε αυτα τα Ελληνικα γηπεδα? Μια ζωη ολο τα ιδια και τα ιδια και δυστυχως δεν διαφαινεται απο πουθενα στον οριζοντα να αλλαζει και τιποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog