Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Survivor – Βαλέρια Χοψονίδου: Η μελαχρινή καλλονή που μπαίνει στο παιχνίδι ενώ αυξάνονται και οι μέρες προβολής του

- Advertisement -

Σκέψεις φαίνεται ότι υπάρχουν για να αυξηθούν οι μέρες προβολής του Survivor αφού ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος στο τηλεοπτικό τοπίο για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με την Real Life, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ έχοντας κατά νου ότι σύντομα θα υπάρξει καταιγισμός από ριάλιτι και με στόχο να έχουν τις μικρότερες δυνατές απώλειες στην τηλεθέαση, επεξεργάζονται το σενάριο το Σurvivor να προβάλλεται και κάθε Πέμπτη.

Η επέλαση του Master Chef που θα ξεκινήσει το Σάββατο 23 Ιανουαρίου με τρίωρα επεισόδια κάθε Δευτέρα με Τετάρτη αλλά και το Battle of the couples που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα με γοργούς ρυθμούς, απαιτεί ενέργειες με γρήγορα αντανακλαστικά.

Την ίδια στιγμή σύντομα θα έχουμε είσοδο νέων παικτών τόσο για τους Διάσημους, όσο και για τους Μαχητές με στόχο να ενισχυθούν οι ομάδες και να αναπληρωθούν ενδεχόμενες οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Ακόμα μια όμορφη παρουσία αναμένεται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης

Αν μη τι άλλο, το φετινό Survivor πέρα από ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες.

Οι γυναίκες του παιχνιδιού έχουν τραβήξει τα βλέμματα, καθώς εκτός από ανταγωνιστικές, η κάθε μία έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά.

Ακόμα μία καλλονή ετοιμάζεται για το Survivor και αυτή είναι η Βαλέρια Χοψονίδου. Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και σε λίγα επεισόδια θα τη δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ποια είναι όμως η μελαχρινή καλλονή;

Πρόκειται για τη κουνιάδα του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, αδερφή δηλαδή της συζύγου του Ολυμπίας Χοψονίδου.

Μετά από ένα σύντομο «πέρασμα» από το μόντελινγκ, η Βαλέρια αποφάσισε να αξιοποιήσει την εμπειρία της από το χώρο της μόδας για να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση ρούχων.

Τώρα μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει εξίσου καλά και στο Survivor…

Με πληροφορίες : zappit.gr, newsbomb.gr

Δημοσκόπηση loutrakiblog.gr: Ανήσυχοι οι πολίτες για την πανδημία. Τι απαντούν για τον εμβολιασμό 

Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας μετά την καταγγελία της Σ. Μπεκατώρου

Χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας και Λίμνη Δόξα. Το απόλυτο Αλπικό τοπίο της Κορινθίας Up’ο ψηλά. 

Στην Επιτροπή Παιγνίων το Καζίνο Λουτρακίου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog