Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Η απόφαση για τρίτο κύκλο με τη Μαρία Κίτσου

- Advertisement -

Μέχρι Φεβρουάριο η απόφαση και η δέσμευση για την 3η σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Μουσική στα αυτιά των τηλεθεατών που λατρεύουν τη σειρά «Άγριες μέλισσες» είναι η πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν της σειράς, εάν και εφόσον το αποφασίουν οι σεναριογράφοι και ο ΑΝΤ1.

Φουντώνουν οι φήμες ότι, αν και μέχρι πριν από λίγο καιρό οι συντελεστές της σειράς είχαν αποκλείσει την πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν – τώρα υπάρχει η σκέψη να μην μπει σύντομα ένα τέλος στην ιστορία των αδελφών Σταμίρη στο Διαφάνι.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με τη Δήμητρα Καλφούντζου αναφέρει ότι η απόφαση για το αν οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν θα παρθεί μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

«Ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ να συνεχιστεί η σειρά. Ο ενδοιασμός και οι δεύτερες σκέψεις υπάρχουν από την πλευρά των σεναριογράφων. Θέλουν να δουν ότι αυτή η σειρά αντέχει να συνεχίσει και όχι να “κρεμάσει”.

Υπάρχουν φήμες και γράφεται ότι αν πάει τρίτη σεζόν, θα γίνει αυτό μέχρι τον Δεκέμβριο. Αυτή η πιθανότητα, είναι οριστικό, ότι δεν υπάρχει. Αν δοθεί το πράσινο φως, θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όλη τη σεζόν» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Στο πλαίσιο της τρίτης σεζόν, δεν θα δούμε όλες τις ιστορίες, αλλά κατ’ επιλογήν αυτές που ενδιαφέρουν και συγκινούν πιο πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Θα προστεθούν νέοι ρόλοι, νέες ιστορίες και δεν θα δούμε στην αρχή της τρίτης σεζόν αυτό το χρονικό άλμα που είδαμε στη δεύτερη σεζόν, το έξι χρόνια μετά.

Θα δούμε, πιθανότατα, τη συνέχεια στην ίδια χρονική περίοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι σίγουρο είναι η συμμετοχή της Μαρίας Κίτσου, ο ρόλος της οποίας δεν πρόκειται να κλείσει σύντομα στις «Άγριες μέλισσες».

πηγή

Δήμος Σικυωνίων: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ αύριο 18 Ιανουαρίου 2021 

Η αγρότισσα της Κορινθίας μετά το GNTM στη “Φάρμα”

Κάηκε παλαιό σκάφος στα Μαύρα Λιθάρια της Κορινθίας 

Η Ασφάλεια Κορίνθου «τσάκωσε» τους ναρκέμπορους πριν διοχετεύσουν 6 κιλά ηρωΐνη …στην αγορά (φωτο) 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog