Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φρίκη: Έσφαξε τα 3 παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

- Advertisement -

Αδιανόητο έγκλημα με την μητέρα να δολοφονεί τα 3 της παιδιά προτού βάλει τέλος στη ζωή της.

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την τραγωδία που συνέβη στη Μελβούρνη, όπου μια μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε!

Η Katie Perinovic, είχε μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Οι γείτονές της ανέφεραν πως εκείνη και ο σύζυγός της, Tomislav, ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει και τρία παιδιά.

Το τι συνέβη το πρωί της 15ης Ιανουαρίου δεν το γνωρίζει κανείς. Ο Tomislav, είχε πάει στη δουλειά, με την Katie να μένει μόνη με την 7χρονη Claire, την 5χρονη Anna και τον 3χρονο Matthew.

Ώρες αργότερα, ο σοκαρισμένος Tomislav ειδοποίησε την αστυνομία. Η Katie και τα 3 παιδιά τους ήταν νεκροί.

Μάλιστα, ακόμη και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από την αγριότητα, καθώς η 48χρονη είχε σφάξει τα παιδιά της, πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το απίστευτο έγκλημα ερευνώνται καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη στην συμπεριφορά της Katie για τη φρίκη που θα ακολουθούσε…

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΗ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΛΕΕΙ, ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΑΛΛΕΣ 23 ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΕΞΩ? ΕΤΣΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog