Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Εκοψε την κορδέλα στο νέο πολυδύναμο νηπιαγωγείο ο Βασίλης Νανόπουλος (φωτο)

- Advertisement -

Β.Νανόπουλος: Δεν κάναμε παρά το καθήκον μας! Οφείλουμε στα παιδιά μας σχολεία σύγχρονα και άρτια!

Σε νέα, σύγχρονη και άρτια υποδομή στεγάζονται πλέον 4 νηπιαγωγεία της Κορίνθου, το 2ο, το 5ο, το 8ο και το 16ο. Το Πολυδύναμο Νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αγίας Άννας εγκαινιάστηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο, σε μια λιτή και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα πανδημίας, τελετή.

« Είναι ένα σχολείο που το οφείλαμε στα παιδιά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος κάνοντας λόγο για τις δυσκολίες που ξεπεράστηκαν, για τον σχεδιασμό του δήμου ώστε να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα σχολικής στέγης που υπάρχει σήμερα με ανάλογα έργα, έργα τα οποία θα προσφέρουν στα παιδιά του δήμου άρτια και σύγχρονα σχολεία, εναρμονισμένα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής ο οποίος θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή της Αγίας Άννας.

«Ο σχεδιασμός μας δεν ολοκληρώνεται με το πολυδύναμο νηπιαγωγείο. Πολύ σύντομα ολοκληρώνεται η μελέτη για το Μουσικό Σχολείο το οποίο θα ανεγερθεί ακριβώς δίπλα, η πλατεία και το πάρκινγκ έχουν επίσης δρομολογηθεί ομοίως και η πολεοδόμηση του στρατοπέδου. Όλες αυτές οι παρεμβάσεις θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της περιοχής και θα την αναβαθμίσουν σε σημαντικό βαθμό.»

Παρόντες στα εγκαίνια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πούρος ο οποίος σημείωσε πως η δημοτική αρχή παρέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019 ένα «γιαπί» και παρέδωσε 1,5 χρόνο μετά ένα σχολείο, αλλά και ο εργολάβος που περαίωσε το έργο Ευγένιος Παπαδόπουλος ο οποίος χαρακτήρισε το σχολείο «πολυδύναμο θησαυροφυλάκιο».

➡Την παράδοση του έργου χαιρέτισαν επίσης ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας Δημήτρης Ντρίμερης, ο Πρόεδρος της Α’ βαθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου Μιχάλης Κλεπετσάνης, ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός και ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Νίκος Σταυρέλης που επίσης έδωσαν το παρόν.

➡Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Τάσος Ταγαράς, ο Γ.Γ του Δήμου Νεκτάριος Σπηλιόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεωργία Στριμενοπούλου, Μιχάλης Δόντης και Χρήστος Μελέτης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog