Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Survivor MEGA SPOILER 18/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες!

- Advertisement -

Survivor MEGA SPOILER 18/1: Ένας πραγματικά χαμός γίνεται στο Survivor, με τις εξελίξεις που έμαθαν χθες οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, από το Γιώργο Λιανό.

Αρχικά ο παρουσιαστής του ενημέρωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αφού η παραγωγή δε θέλει να χειροτερέψει η υγείας της.

Αυτή η αποκάλυψη έφερε τριγμούς στην ομάδα των Διάσημων, με ένα νέο μέτωπο να ανοίγει και τον Περικλή να ξεστομίζει πολύ βαριές κουβέντες.

Survivor MEGA SPOILER 18/1: Αυτές είναι οι νέες ομάδες!

Μετά από αυτό όμως, ο Γιώργος Λιανός είχε ακόμα μία πιο σημαντική αποκάλυψη, αφού είπε ότι οι δύο ομάδες θα χωριστούν ξανά, με τον Τζέιμς και τον Γιώργο Κοψιδά, να πρέπει να κάνουν νέες επιλογές.

Μάλιστα, τους δόθηκε ένα συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο προκειμένου να αποφασίσουν ποιες θα είναι αυτές.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, στους Μπλε με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή θα επιλεχτούν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Πάνο Καλίδη, Chris Σταμούλη, Έλενα Μαριπόζα, Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκο Μπάρτζη και Αλέξη Παππά.

Ενώ στους Κόκκινους, θα υπάρχουν 10 παίκτες με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά, που θα έχει στο πλευρό του τον Τριαντάφυλλο, την Ελίσαμπεθ Ελέτσι, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Γιώργο Κόρομι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Ιγγλέζου, τον Περικλή Κονδυλάτο, τη Σοφία Μαργαρίτη και τον Κώστα Παπαδόπουλο.

https://youtu.be/xA9PErWqdCE

 

πηγή

Δήμος Σικυωνίων: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ αύριο 18 Ιανουαρίου 2021 

Η αγρότισσα της Κορινθίας μετά το GNTM στη “Φάρμα”

Κάηκε παλαιό σκάφος στα Μαύρα Λιθάρια της Κορινθίας 

Η Ασφάλεια Κορίνθου «τσάκωσε» τους ναρκέμπορους πριν διοχετεύσουν 6 κιλά ηρωΐνη …στην αγορά (φωτο) 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog