Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Survivor spoiler: Έτσι θα δημιουργηθούν οι νέες ομάδες – Σπάνε κλίκες

- Advertisement -

Survivor: Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι τελικά το παιχνίδι των ανατροπών.

Η Κάτια Τραμπάνκο αποχώρησε καθώς το πρόβλημα της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα και ο Γιώργος Λιανός «έσκασε» τη βόμβα στο έκτακτο Συμβούλιο του νησιού.

Αναβρασμός επικράτησε σε «Μαχητές» και «Διάσημους» στο άκουσμα της είδησης ότι οι δύο ομάδες διαλύονται και Γιώργος Κοψιδάς και Τζέιμς Καφετζής (ήταν βάσει στατιστικών οι πιο δυνατοί παίκτες) αποφασίζουν για το μέλλον των παικτών στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο τους άφησε ένα χρονικό περιθώριο για να σκεφτούν τις κινήσεις τους και να αποφασίσουν πώς θα διαμορφωθούν οι δύο νέες ομάδες. Πλέον δεν θα μιλάμε για «Μαχητές» και «Διάσημους», αλλά για «μπλε» και «κόκκινους».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η διαδικασία ανάδειξη των νέων ομάδων θα έχει ως εξής.

Τόσο ο Κοψιδάς όσο και ο Καφετζής θα κληθούν να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα και έναν συμπαίκτη τους, εναλλάξ, μέχρι να επιλεχθεί και ο τελευταίος παίκτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο τέλος θα μείνουν οι πιο αργοί παίκτες, ενώ αναμένεται να σπάσουν και οι κλίκες τόσο από τους Μαχητές όσο και από τους Διασήμους. Μάλιστα, η «κλίκα» του Κονδυλάτου με τις συμπαίκτριες του αναμένεται να… χωριστεί.

πηγή

Δήμος Σικυωνίων: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ αύριο 18 Ιανουαρίου 2021 

Η αγρότισσα της Κορινθίας μετά το GNTM στη “Φάρμα”

Κάηκε παλαιό σκάφος στα Μαύρα Λιθάρια της Κορινθίας 

Η Ασφάλεια Κορίνθου «τσάκωσε» τους ναρκέμπορους πριν διοχετεύσουν 6 κιλά ηρωΐνη …στην αγορά (φωτο) 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog