Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής στο Ελ. Βενιζέλος με €30.000 – Ερχόμενος από Ντουμπάι

- Advertisement -

Διάσημος Έλληνας παρουσιαστής, ψυχαγωγικής εκπομπής με ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, σε ένα από τα 6 μεγαλύτερα αδειοδοτημένα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στο αεροδρόμιο, από τελωνειακούς της ΑΑΔΕ, ερχόμενος από το Ντουμπάι, λίγες ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά, έχοντας στην κατοχή του 30.000 ευρώ.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία του κατασχέθηκαν οι 7.500, δηλαδή το 25% και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τι επόμενες ημέρες ο παρουσιαστής θα πρέπει να αποδείξει πού βρήκε τα χρήματα, με τους τελωνειακούς της ΑΑΔΕ να εκτιμούν ότι είναι προϊόν παράνομης συνδιαλλαγής.

Τονίζεται ότι ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται όχι απλά σαν ένας παρουσιαστής, αλλά και μιντιάρχης, έχοντας πλέον δικό του περιοδικό αλλά και εταιρεία παραγωγών.

Επιπρόσθετα να σημειωθεί ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων η εκπομπή του στο τηλεοπτικό κανάλι που τον φιλοξενεί, «συζητήθηκε» εκτενώς εξαιτίας των καλεσμένων του.

πηγή

3.000+2.000 νέες θέσεις στον ΟΑΕΔ – Τα επτά ανοιχτά προγράμματα 

Χιόνισε και στη Σαχάρα – Στους -2 βαθμούς η θερμοκρασία στη Σαουδική Αραβία 

Δύναμη Δημιουργίας: H ιλαροτραγωδία συνεχίζεται πάνω από τη θνήσκουσα δημοτική επιχείρηση

Στείλτε βοήθεια στους άστεγους με ένα μήνυμα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί να είναι προϊόν παράνομης συνδιαλλαγής θα πω εγώ ??ολα να τα βλεπουμε παράνομα !Μπορει ο άνθρωπος να τα κέρδισε στο καζίνο στον ιππόδρομος ου λέει ο λόγος , να τα αφήσει στο Ντουμπάϊ ??Τα πήρε μαζί του !!Τι παρανομία να έκανε για 30 χιλιάρικα ?Τελος πάντων πλακίτσα κάνω γιατί δεν έχω κανα αθλητικό άρθρο της προκοπής να κάνω καμία ανάλυση Αντρικού !!Θεματα υπάρχουν ειδικα στις μεταγραφές !στις πωλήσεις λέω Όλοι πουλάνε ΠΑΟΚ ΑΕΚ μέχρι και ο Άφραγκος πήρε 2 κατοστάρικα 😜😜Ο Τσετσένος ξεπουλάει κανονικά και θα τους φταει ο Μαρινακης πάλι !!Αγωνιστικα παντως ο ΠΑΟΚ παίζει τελικους κάθε εβδομάδα 😜😜να τα λεμε και αυτά !!Αντε γεια μας Αντρικος ⚽️😎🥤⛄️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog