Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο 20χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 5χρονο κοριτσάκι (φωτο)

- Advertisement -

Στη δημοσιότητα δίνει η ΕΛΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού,ο οποίος αποπειράθηκε να βίασει 5χρονη σε Ιππικό Όμιλο του Κορωπίου.

Ένας 20χρονος Πακιστανός, είναι το άτομο που ασέλγησε σε ένα παιδί μόλις πέντε ετών σε ιππικό όμιλο του Κορωπίου, με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις 9-1-2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για τον :

(ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Nα σας ακουσουμε κυριε ψυχογιε με την ιδιοτητα σας ως υπευθυνου της μεταναστευτικης πολιτικης του συριζα; Ειμαστε ρατσιστες; παιδοφιλοφοβικοι; ισλαμοφοβικοι; πουριτανοι; συντηρητικοι; οπισθοδρομικοι; φασιστες; Τι ακριβως ειμαστε οι εναντιοι σε τετοια συμβαντα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog