Εντάσεις στο συμβούλιο του “Survivor 4”. Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο Instagram της Μαριπόζα και στους followers της. Τι απάντησε η ίδια.

Χαμός έγινε στο συμβούλιο του νησιού στο “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης (19/01), καθώς τα αίματα “άναψαν” ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας.

Νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας που προηγήθηκε ήταν η μπλε ομάδα και, έτσι, η κόκκινη αναγκάστηκε να ψηφίσει ένα ακόμη άτομο προς αποχώρηση.

Δημιουργήθηκαν πολλές εντάσεις με αφορμή τις προμήθειες που επέστρεψαν οι πρώην Μαχητές στους μπλε, ενώ ένα περιστατικό σημειώθηκε και μεταξύ του Τριαντάφυλλου και της Έλενας Κρεμλίδου Μαριπόζα, το οποίο έφερε ενθουσιασμό στο twitter.

Ανάμεσα στις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν μπλε και κόκκινοι, η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφέρθηκε στο πάθος που βλέπει στη νέα της ομάδα και δήλωσε σχεδόν βουρκωμένη πως θαυμάζει τους κόκκινους γιατί, παρά τις συνεχείς τους ήττες και τη διαρκή πείνα, βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να αγωνιστούν ξανά και ξανά με όλη τους την ψυχή.

 

πηγή