Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Σπύρου Καραβούλη με Αυγενάκη για τους παγκόσμιους αγώνες εργασιακού αθλητισμού

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Athens WCSG, κ. Σπύρου Καραβούλη.

Ο Πρόεδρος της OC, Σπύρος Καραβούλης, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με την προετοιμασία των 3ων Παγκόσμιων Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου 2021. Αποτελεί, παγκοσμίως, μια από τις πρώτες μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας COVID 19.

Η συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού και του Προέδρου της Η OC έφτασε σε ένα επιτυχημένο κλείσιμο. Ο κ. Καραβούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την εξαιρετική συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εταιρικών Αθλημάτων, να παρουσιάσει τη διαχείριση των χώρων, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και την προετοιμασία του πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας, εστιάζοντας στην άριστη οργάνωση των Αγώνων.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Υφυπουργό για το έργο που έχει γίνει όσον αφορά την προετοιμασία των Αγώνων. Η εκδήλωση θα αποτελέσει ευκαιρία για τη διεθνή έκθεση της χώρας μας και θα διαπιστώσουμε ότι ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες μπορούμε να οργανώσουμε ασφαλή παιχνίδια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αυγενάκη για το ενδιαφέρον του για τους Αγώνες και για την πλήρη εμπιστοσύνη σε εμάς “, τόνισε ο κ. Σπύρος Καραβούλης.

Ο κ. Αυγενάκης, δήλωσε αισιόδοξος για τη διοργάνωση μιας διεθνούς εκδήλωσης που ακολουθεί τους πιο αξιόπιστους κανονισμούς, και ότι είναι πρόθυμος να συμβάλει στη μεγαλύτερη υποστήριξη της Ελληνικής Οργανωτικής Επιτροπής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει ξεκινήσει εκ νέου (αφού λόγω κορονοϊού υπήρξαν καθυστερήσεις) η προετοιμασία αυτής της διοργάνωσης η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εργασιακού αθλητισμού παγκοσμίως

Η διοργάνωση έχει ενταχθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού στο πλαίσιο των μεγάλων διοργανώσεων που λάβουν το 2021 στη χώρα μας.
Πάνω από 3.000 συμμετοχές από ξένους αθλητές ήδη έχουν κάνει την εγγραφή τους

Ο επιχειρηματίας συμπολίτης μας, Σπύρος Καραβούλης, διαθέτει ειδημοσύνη στους αθλητικούς αγώνες, με άπειρες επιτυχίες στο ενεργητικό του και έχει την τιμή  να προεδρεύει της οργανωτικής επιτροπής στο παγκόσμιο αυτό γεγονός!

Πολλά συγχαρητήρια ! 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog