Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικά στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών (φωτο-video)

- Advertisement -

Σε… αποθήκη ναρκωτικών είχε μετατρέψει τον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στου Ζωγράφου, η συμμορία που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Επειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα σημεία, 217 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμες προς πώληση, καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα, από τα όποια τρία είναι μέλη του κυκλώματος.

Σημειώνεται, ότι δύο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν, μετά από συναλλαγή που πραγματοποίησαν στον περιβάλλοντα χώρο των φοιτητικών εστιών, πουλώντας ποσότητες 6,5 και 1,6 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, σε δύο επίσης συλληφθέντες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες έκρυβαν και αποθήκευαν τα ναρκωτικά σε δένδρα, υδρορροές και σε άλλα σημεία του εξωτερικού χώρου των φοιτητικών εστιών, καθώς και σε όχημα που βρίσκονταν στο σημείο, για το οποίο, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί κλοπή από το έτος 2015.

Η διακίνηση και οι αγοραπωλησίες των ναρκωτικών πραγματοποιούνταν στον υπαίθριο και περιβάλλοντα χώρο των φοιτητικών εστιών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων 359,6 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα mdma, 3.530 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τους αλλοδαπούς.

Βόμβα στο Λουτράκι: Χωρίς άδεια καταλληλότητας το Καζίνο. Τι σημαίνει αυτό 

Λουτράκι: Τι απάντησαν οι τρεις αρχηγοί στον Ασημάκη Ασημακόπουλο 

Παράπονα παντού: Σχίνος καλεί Γιώργο Γκιώνη 

Ανω-κάτω το Λουτράκι: ‘Εκτακτο δημοτικό συμβούλιο ζητούν 10 δημοτικοί σύμβουλοι 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog