Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι Λουτρακιωτισσα που μπαίνει στο survivor

- Advertisement -

Μια κοπέλα από το Λουτράκι, η πανέμορφη Καρολίνα Καλύβα είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στο survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα παίκτρια που αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο το πρωί της Τετάρτης είναι η Καρολίνα Καλύβα.

Αν μη τι άλλο, το φετινό «Survivor» πέρα από τις μεγάλες ανατροπές, έχει και όμορφες παρουσίες.

Η νεαρή γυμνάστρια με καταγωγή από το Λουτράκι αναμένεται να ταράξει τα νερά στη Δομινικανή Δημοκρατία με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δ.Βασιλείου: ‘Αν κλείσει το καζίνο, ευθύνεσαι μόνο εσύ Γιώργο Γκιώνη

Ενημέρωση του περιφερειάρχη για την ανοιχτή δομή φιλοξενίας της Κορίνθου 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμφιβολως, χαρμα οφθαλμων η κυρια!! Και Λουτρακιωτισσα και γοησσα, και κορμι “θανατηφορο”, αλλα και ο μηνας εχει… εννια, καθοτι μοιαζουν… λυμενα ολα τα προβληματα!!! Εγω παντως επιμενω: Προσωπικα, οπως εχω ξαναπει, μου αρεσουν και με γοητευουν οι κυριες οι ωριμες, οι γεματουλες, οι “αφρατουλες”, οι τσαχπινουλες, οι ναζιαρες και τροφαντουλες!!! Τ.Ζ.

  2. Καθομαι τωρα και πραγματικα απολαμβανω αυτες τις υπεροχες… εικονες του LB και λεω στον εαυτο μου το ποσο πολυ ανοητος και βλαξ υπηρξα που επελεξα απο τοσο νεος να παντρευτω και να δεσμευτω!!! Γιατι κακα τα ψεματα, ορισμενοι ανθρωποι, πχ οπως εγω, δεν μπορουν επ ουδενι και εφ ορου ζωης(ακομη και εαν εχουν μια υποτιθεμενη… επιγεια Θεα διπλα τους) να συμβιβαστουν να… τρωνε μονιμως, διαρκως και νυχθημερον το ιδιο και το ιδιο “φαγητο”!!!! ΥΓ. Για να εξηγουμαι και να μην παρεξηγουμαι τοσο απεναντι στις καλες φιλες οσο και απεναντι στους καλους φιλους που με παρακολουθουν και με διαβαζουν εδω μεσα, εκφραζω και διατυπωνω μια καθαρα προσωπικη αποψη με καθε ειλικρινια και ελευθερια γνωμης και τιποτα παραπερα…!!! Αυτα!! Τ.Ζ.

  3. Για να το συνεχισω με λιγακι χιουμορ το 16:39 θα πω πως ο πατερας μου επειτα απο 42 ολοκληρα χρονια γαμου, αποδεδειγμενα… αντεξε να “τρωει” το ιδιο μονιμως “φαγητο”, οπως επισης το ιδιο περιπου ισχυει και για τον αδερφο μου και παντως σιγουρα τους αξιζουν και στους δυο τους πολλα μπραβο και συγχαρητηρια που καταφεραν μεχρις στιγμης κατι τετοιο!!!! Ομως, καλως κακως, εγω δεν τους… εμοιασα καθολου σε αυτο, φαινεται πως μαλλον ειμαι αλλιωτικου… DNA και ανηκω ισως στην “κατηγορια” εκεινων των ανδρων στους οποιους αρεσει η… ποικιλια, η διαφορετικοτητα και η εναλλαγη στο… “φαγητο” και στην “διατροφη”!!!! Ξερετε, καλο ειναι να μην πολυκοροιδευομαστε και να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας- εξαλλου τι πιο ωραιο απο τις ειλικρινεις, καθαρες, τιμιες, αληθινες και σταρατες κουβεντες!!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog