Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χαρδαλιάς: Eπιβαρυμένο το επιδημιολογικό φορτίο στην Κορινθία (video)

- Advertisement -
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετα απο εναν σχεδον ολοκληρο χρονο κορωνοιου εδω στην Ελλαδιτσα, οπως επισης και στις περισσοτερες χωρες του πλανητη, αυτη η κατασταση αντι να αρχισει επιτελους με τον εναν η τον αλλον τροπο να βελτιωνεται, να καλυτερευει και να ξεπερνιεται, ολοενα και βαινει προς τα πισω και παει απο το κακο στο χειροτερο! ! Να δουμε ποτε επιτελους θα ξεμπερδεψουμε και θα απαλλαγουμε απ’ αυτον τον συγχρονο εφιαλτη και κυριως ποσες ακομη ανθρωπινες απωλειες θα μετρησουμε, δυστυχως!!? Οσο δε για το τι θα αφησει πισω του ο covid και σε επιπεδο Ελληνικης οικονομιας, οταν και οποτε αυτος με το καλο αποφασισει να μας αποχαιρετισει? Ε δεν χρειαζεται να ειναι κανεις μας ουτε μαντης, ουτε και προφητης: Απλως, συντριμμια, κομματια και θρυψαλα!! Τ.Ζ.

  2. Ανακοινωνουν 7 κρουσματα σημερα….. και ταυτοχρονα μας λενε οτι ειμαστε λιγο πριν το κοκκινο, αλλες ημερες τα κρουσματα ηταν πιο πολλα αλλα δεν ειπαν κατι.Ποιος δοευει ποιον; Θα μας πουν ποσα ειναι πραγματικα τα κρουσματα και σε ποιες περιοχες και τι μετρα εχουν λαβει ως τωρα και φυσικα αν τηρουνται; Τηρουν σιγη ιχθυος…. ενω ξερουν και βαζουν σε κινδυνο πολυ κοσμο

  3. Δεν πειραζει …συνεχιστε τις βολτες και να αγκαλιαζεστε κ φιλιεστε . τωρα που θα σας κλεισουν τα μαγαζια με λοκνταουν να τους λετε αλητες ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog