Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτές είναι οι αποδοχές του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λουτρακίου

- Advertisement -

Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  ο μισθός του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Ο κ. Γιάννης Μαυροειδής λαμβάνει 31.000  ευρώ ετησίως για τις υπηρεσίες του:

Παρέχει οδηγίες, δίνει κατευθύνσεις και γενικότερα συντονίζει τις Υπηρεσίες του Δήμου κατά την άσκηση του έργου τους.

Προβαίνει στην μελέτη και εισήγηση μέτρων για την βελτίωση και προαγωγή των λειτουργιών του Δήμου

Μεριμνά για την επεξεργασία από τις αρμόδιες Υπηρεσίες των θεμάτων που είναι προς συζήτηση ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής ή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη ή έχουν ήδη συζητηθεί σε αυτά, καθώς και να τα υποστηρίζει ενώπιον των ανωτέρω οργάνων, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής ή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Παρακολουθεί τη διαδικασία εφαρμογής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής ή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου.

Μεριμνά για την έγκαιρη ετοιμασία των περιοδικών απολογισμών δράσης του Δήμου σύμφωνα με τα αντίστοιχα προγράμματα ή τις συγκεκριμένες αποφάσεις και ενημερώνει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή.

Μεριμνά για τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικής δράσης των Υπηρεσιών του Δήμου, την προσαρμογή της λειτουργίας τους στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και τη βελτίωση της απόδοσης του στελεχιακού δυναμικού και των τεχνικών μέσων του Δήμου.

Οργανώνει κάθε νέα Υπηρεσία που δημιουργείται στο Δήμο.

Ειδικότερα εκτελεί τις αρμοδιότητες με τις οποίες εξουσιοδοτείται από τον Δήμαρχο με απόφασή του.

Υπογράφει τις αποφάσεις χορήγησης αδειών με ή χωρίς αποδοχές και μετακίνησης εκτός έδρας στο εσωτερικό και εξωτερικό των υπαλλήλων του Δήμου.

Ο Γενικός Γραμματέας προΐσταται όλου του προσωπικού του Δήμου και ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο σε όλες τις δημοτικές Υπηρεσίες. Εκτελεί τις αρμοδιότητες που του εκχωρεί ο Δήμαρχος με απόφασή του.

 

γραμματεας
- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή θα ήταν μια θαυμάσια θέση για όποιον θέλει να βγει από την φτώχεια και την ανέχεια, αλλά δυστυχώς δεν ξέρει γράμματα. Αν ήξερε, θα είχε φύγει και από την φαβέλα του.

  2. 31.000 ε για αυτόν ;Ποιος είναιΚαι τι κάνει;Δεν ντρέπεστε να παίρνειΤόσα λεφτά αυτός και άλλοι να πεινάμεΕ άμα ήταν καλός δεν θα ήταν στο δήμοΑλλά θα είχε δική του δουλειά η θα δούλευεΑλλού .Είπαμε Κολληταρια ειναι

  3. Προσέξτε το οξύμωρο σε αυτή την περίπτωση. Είναι ο άνθρωπος ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ του Δημάρχου,ο οποίος ομως είναι γενικά αποδεκτός από όλες τις παραταξεις και τους αρχηγους αυτών.Καθημερινά φεύγει αργά το βράδυ,και είναι γνώστης θεμάτων που άπτονται των αναγκών όλων των διευθύνσεων του Δήμου.

  4. Ο γιος μου με πτυχία δουλεύει σε τράπεζα Από τις 9 και φεύγει στις 7 το απόγευμαΠαίρνει 700 ε για πείτε μου ποια είναι η διαφοράΤον κύριο το ξέρουμε φροντιστήριο είχε μαθηματικώνΤο οποίο δεν κράτησε απλά πραγματα

  5. Ο άλλος αν δεν πει την βλακεία του για την φαβέλα θα σκάσει !!Αμαν ζημιά που έχει ο φουκαράς !!Αντε γεια και να το κοιτάξεις σου άφησε κουσούρι Φαβελιαση σε έχει πιασει

  6. Την μια, δεν περνάτε σχόλια. Την άλλη,αποσύρετε τα ήδη δημοσιευμένα για λόγους που όλοι υποπτευόμαστε αλλά εσείς ξέρετε. Τώρα, έχει νοτιαδες. Πριν κάτι μήνες είχε βοριαδάκι και το καλοκαίρι έχει μαιστρο….Καλά το πάτε !!!

    • Αγαπητέ φίλε απρόβλεπτε, έτυχε ένα σοβαρό ατυχημα στη Χαρά, τρέχουμε γιατί έχουμε αλλού το μυαλό μας, δε μπορούμε να απαντήσουμε στις κουταμάρες σου.

  7. Κουταμάρες κάνετε εσείς,μην πω τίποτα χειρωτερο. Εύχομαι περαστικά και τα καλύτερα για την Χαρά,άλλο αυτό και άλλο να μην δημοσιεύεις σχόλια, η να “παίρνεις πισω” αναρτημένα σχόλια για λόγους που μόνο εσείς ξέρετε. Δημοσιεύσετε, και άσε τους άλλους να κρίνουν αν είναι κουταμάρες η όχι. Τα σχόλια που επικρίνουν το συγκεκριμένο πρόσωπο μια χαρά τα “αφησες” και δεν μπήκες στον κόπο να γράψεις ότι οι αποδοχές ορίζονται από το ΥΠ.ΟΙΚ. Μη μου λες λοιπόν εμένα για κουταμάρες,γιατί δεκτή η “αντιπολιτευση”, όχι όμως στείρα και επιλεκτική.

    • Είδες εσύ φίλε να κατηγορούμε τον Γιάννη Μαυροειδή? Ισα ίσα γραψαμε και τις αρμοδιότητες που έχει. Να ξερεις ότι τον εκτιμούμε όλοι μας σαν άνθρωπο και αναγνωρίζουμε και την προσφορά του στο δήμο. Αν θεωρείς κακό τη δημοσίευση των αποδοχών είναι άλλο θέμα. Αλλωστε ειναι αναρτημένο το έγγραφο στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αφαιρέσαμε μόνο τα προσβλητικά σχόλια για το πρόσωπό του και πολύ καλά κάναμε αγαπητέ. Αλλο η κριτική και άλλο η εμπάθεια και μάλιστα χωρίς υπογραφή. Επίσης εμείς δεν κάνουμε αντιπολίτευση, δεν είναι η δουλειά μας αυτή. Ευχαριστούμε για τις ευχές σου στη Χαρά. Ελπίζω να σε κάλυψα

  8. Αφαιρεσατε τα σχόλια λες,ενώ “επαιζαν” για δυο μέρες. Το κακο δεν είναι η δημοσίευση των αποδοχών,το κακό είναι πως δεν απαντήσατε σαν blog στα σχόλια αυτά και δεν γράψατε πως δεν είναι απόφαση Δημάρχου αλλά του ΥΠ.ΟΙΚ. Αν εκτιμάς κάποιον ,όπως λες, βγαίνεις και διορθώνεις τις βλακείες του κάθε ασχετου ,όπως κάνετε κάποιες φορές. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας,και πραγματικά εξεπλάγην με την ανάρτηση όλων αυτών των σχολίων,από το 9 έως το 17.Πάμε παρακάτω,με την διευκρίνηση πως ασχολήθηκα μόνο με τα σχόλια για τον Γενικό Γραμματέα ,κι όχι με τους υπόλοιπους συμβούλους που δεν θα ήθελα τώρα να αναφερθώ για το ” επιτελικό τους εργο” και για τους μισθούς τους,που ΔΕΝ ορίζονται από κανένα Υπουργείο.Άρα, όπως βλέπεις, δεν είναι κουταμάρες αυτά που έγραψα,και λίγο προσοχή στις εκφράσεις θα έκαναν τα πραγματα καλύτερα.

    • Σου εξήγησα πως εχουμε ενα σοβαρό προβλημα. Τα σχόλια δεν ελέχθηκαν αρχικά και γιαυτό κατεβηκαν. Μας ειρωνευτηκες, μας πρόσβαλλες λέγοντας κουταμάρες (το ειπα πολύ ήπια) Επαναλαμβάνω ότι εκτιμούμε τον Γιάννη το Μαυροειδή, και μόλις αντιληφθήκαμε το λάθος μας, το διορθώσαμε. Επρεπε να σου απολογηθούμε γιαυτό? Δεν το καταλαβαίνω.

  9. Αγαπητη και καλη μου Χαρα, τι σου συνεβει?????? Τωρα μολις διαβασα τα δημοσιευματα και αφενος μεν καταστεναχωρηθηκα και αφετερου θελω να σου στειλω τις πιο εγκαρδιες, θερμες και ειλικρινης ευχες μου για γρηγορα περαστικα και σιδερενια! Με απεριοριστη εκτιμηση, Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog