Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εξαφάνιση ηλικιωμένου στην Κόρινθο

- Advertisement -

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή της Κορίνθου.

Ο Τασόπουλος Άγγελος, 69 ετών, την 26/01/21 εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Κόρινθο. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,72μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πιτζάμες μπλε, ισοθερμικό μαύρο και σαγιονάρες.

Να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος έχει φύγει με το αυτοκίνητό του, μάρκας Opel Corsa χρώματος λευκό, που είναι τρακαρισμένο από την μια πλευρά , με αριθμό πινακίδας ΗΑΖ 5365.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 31/01/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

 

 

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από το μεσημέρι

500 rapid test παρέδωσε ο Αν. Γκιολής στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Nίκος Σταυρέλης: Ωσάν ”Αγγελικά πλασμένος” παρουσιάζεται ο προυπολογισμός του 2021 από την Δημοτική αρχή!

Διπλώματα: Online η αντικατάσταση τους -Πώς γίνεται

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε παιδιά τι έγινε βρέθηκε ο άνθρωπος η είναι ακόμα εξαφανισμένος ??Δεν μας έχει πει κανένας σχολιαστής αν γνωρίζει η το μπλογκ αν έχει κάποια ενημέρωση !!Παντως ετσι για να ευθυμήσουμε και λίγο είδα προχτες στο φέισμπουκ ένα παρόμοιο άρθρο για έναν άλλον εξαφανισμένο και συγκεκριμένα για έναν πρόεδρο μιας ομάδας !!εχει εξαφανιστεί και τον ψάχνουν 😂😂Να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι και να είναι καλά στην υγεία τους !Ξερετε τώρα με την κατάσταση τα lockdown δεν θέλει και πολύ να πάρουν τα βουνά η δρόμο !!Τωρα είναι και ορισμένοι που είναι φευγάτοι και πριν τον κορονοοιο και απλώς η κατάσταση επειδινοθηκε 😜😜Ειχα δεν ειχα την είπα πάλι την κακιά μου 😂😂Αντρικος να γελάτε και να μην είστε αγελαστοι άκεφοι και μουρμούρες και γκρίνιες !Η ζωή είναι μικρή και να το διασκεδάζουμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog