Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Κατάπτυστη απάντηση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

- Advertisement -

Απαράδεκτη και κατάπτυστη, θα χαρακτηρίσουμε,  λίαν επιεικώς την απάντηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου , κ. Φίλλιπα Θυμή

αναφορικά με το αίτημα του loutrakiblog.gr  στην Online πρόσβασή μας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αφού μας παραχωρηθεί κωδικός πρόσβασης μέσω της πλατφόρμας που γίνονται οι τηλεδιασκέψεις.

 

Διαβάστε αναλυτικά τηναπάντηση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Φίλιππα Θυμή και βγάλτε τα συμεπράσματά  σας για τη δημοκρατία που επικρατεί σε αυτό το δήμο..

 

αγαπητέ Μιχάλη Φιλιανδρα,απαντώντας σας στο αίτημα

θα ήθελα κατά πρώτον να σάς  τονίσω ότι σε προσωπικό επίπεδο, ποτέ δεν εχω αμφισβητήσει την συμβολή μέσω του σάιτ που εκπροσωπείται στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση ολων των δημοτών και οχι μόνο.
Κατά δεύτερον πιστεύω ό,τι ο χαρακτηρισμός απο μέρους σας “για λίαν επιεικώς απαράδεκτη ” την μη πρόσβαση σας στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης ειναι τουλάχιστον ατυχής.
Γιατί ολες οι συνεδριάσεις μεταδίδονται μεσω live ,μέσω της εταιρείας που εχει αναλάβει να το κάνει και μπορούν να τις παρακολουθήσουν χωρίς πρόβλημα όσοι ενδιαφέρονται,ακόμη υπάρχει επίσημη διαβεβαίωση απο την εταιρεία προς εμένα ό,τι μπορειτε να την ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας, οπότε  εσείς και οποιοδήποτε αλλο μέσο, αν θελει μπορεί να κάνει αναμετάδοση της συνεδρίασης
Αν υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα θα σας παρακαλούσα οπως επισημανθούν  απο εσάς με απώτερο σκοπό την διόρθωση και βελτίωση τους σε συνεργασία με την εταιρεία αναμετάδοσης .
Θα ήθελα  επιπλέον να συμπληρώσω ότι υπάρχει η δυνατότητα απο μέρους μας μετα το πέρας της όποιας συνεδρίασης η αποστολή link αν θέλετε για περαιτέρω επεξεργασία απο μέρους σας.
Παραμένω στην διάθεσή σας
φιλικά
Φίλιππας Θυμης
προεδρος δημοτικού συμβουλίου

 

Το loutrakiblog.gr επιφυλλάσσεται να απαντήσει σύντομα ενάντια στη φασιστική νοοτροπία …

Πρός το παρόν  απλά ντροπή…. αιδώς αργείοι!

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog