Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εμπρηστική επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος

- Advertisement -

Θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στην είσοδο του σπιτιού του, στην Κηφισιά, αλλά και στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο του βουλευτή υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές.

«Οι τραμπούκοι εχθροί της δημοκρατίας έκρυψαν για μια ακόμα φορά τα άνανδρα πρόσωπά τους πίσω από θρασύδειλες επιθέσεις. Δεν θα νικήσουν, δεν θα φοβίσουν, ούτε αυτοί, ούτε οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έξω από το σπίτι του, αμέσως μετά την επίθεση.

Πηγή: ant1news.gr, policenet.gr

 

Κόρινθος: Σε δίκη η μητέρα που μαχαίρωσε την ανήλικη κόρη της

Καλαμάτα: Έκρυβαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε καρότσα αγροτικού – Τρεις συλλήψεις

Lockdown : Μέτρα και απαγορεύσεις μέχρι και το Πάσχα – «Αποχαιρετάμε» Απόκριες και 25η Μαρτίου

Πού εντοπίζονται τα 1261 νέα κρούσματα – 19 στην Κορινθία την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Μπογδανος ειπε επι λεξει οτι δεν θα νικησουν και θα φοβησουν ουτε αυτοι, ουτε οι πολιτικοι υποστηρικτες τους. Σε ποιους αναφερεται, τους ξερουμε ολοι. Κυβερνουσαν για τεσσερα χρονια την Πατριδα μας.

  2. Βόμβες και γκαζάκια μπαίνουν ΜΟΝΟ σε δεξιούς. Ποτέ σε κομμουνιστές ή συριζαίους. Έχει λοιπόν ταυτότητα η “δημοκρατική” αριστερά? Όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και ρατσιστές φασίστες είναι τα ανθρωποειδή με τις ροζ σημαίες…

  3. Ασφαλώς και μόνο σε δεξιούς, αλλά μιας και το παραδέχτηκες, μην παριστάνεις άλλη φορά τον εκσυγχρονιστή, δημοκρατικό, προοδευτικό, γιατί δεν είσαι γερίδιο. Γιαυτό έφτασες σε αυτήν την ηλικία, έμεινες μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο με το απόλυτο και αναμφισβήτητο χαρακτηριστικό της αριστεράς, την απλυσιά. Τώρα το ποτάμι δεν έχει επιστροφή, γιατί δεν υπάρχει ο χρόνος για επιστροφή. Ηλικιακώς ομιλώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog