Οι αστυνομικοί του Νομού Κορινθίας με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους Βουλευτές κ. Χρίστο Δήμα, κ. Μαριλένα Σούκουλη και στον αντιρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Αθαν. Νταβούρα για την ενίσχυση της αστυνομίας με 40 άνδρες !

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Η Ένωση μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Υφυπουργό του Νομού μας κο ΔΗΜΑ Χρίστο, στην Βουλευτή του Νομού μας κα ΣΟΥΚΟΥΛΗ Μαριλένα, καθώς και στον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κο ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανάσιο, οι οποίοι με άμεσες ενέργειες κατόπιν της από 04-02-2021 έγγραφης διαμαρτυρίας μας,
κατάφεραν να συνεχισθεί η ενίσχυση της Δ.Α. Κορινθίας με σαράντα αστυνομικούς για την επάνδρωση των Υπηρεσιών της και την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση του Νομού μας.

Άμεσα η Ένωση μας μόλις πληροφορήθηκε τις προθέσεις του Αρχηγείου μας, για μείωση του αριθμού των ενισχυτικών δυνάμεων, προέβη σε διαμαρτυρία εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας στην Φυσική Ηγεσία τις συνέπειες της επικείμενης αυτής απόφασης της και με αρωγούς τους προαναφερθέντες
επιτεύχθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Νομό μας και τους συναδέλφους μας.

Η Ένωση μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων μας, αντιδρώντας άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει για την αποτελεσματική επίλυση τους.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Λουτράκι: Πρόταση γάμου στο Δημήτρη Βασιλείου ζωντανά στο δημ.συμβούλιο (video)

Τοποθετήθηκε το αυτόματο πότισμα στην περιοχή του Ισθμού (φωτο)

Επιμελητήριο Κορινθίας: Πες μας την γνώμη σου και κέρδισε! (Παράταση μέχρι 28/02/21)

Νίκος Ταγαράς: Eθνικού επιπέδου το θέμα της διώρυγας (φωτο)

Συνελήφθη 33χρονος στο Ζευγολατιό με ποσότητες κοκαΐνης