Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ του Δημήτρη Βασιλείου σε Πρωτοπαππά και Καραπανάγο

- Advertisement -

Με επιστολή του, προς τους δύο συναφέλφους του, ο κ. Δημήτρης Βασιλείου, εκφράζει δημοσίως τη «συγγνώμη» του στους δύο επικεφαλής κ. Μαρία Πρωτοπαππά και Γιάννη Καραπανάγο, διότι κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2020, με θέμα την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, τους αποκάλεσε «υποκριτές» επειδή το υπερψήφισαν.

Ο κ. Βασιλείου στην επιστολή του, τονίζει πως η φράση του αυτή αποτέλεσε ένα άστοχο χαρακτηρισμό, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη και από τους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων Πρωτοπαππά και Καραπανάγου

Ακολουθεί η επιστολή του κ. Δημήτρη Βασιλείου

Από τη φύση της η ηθική δεν προσφέρεται για εύκολη συγκατοίκηση με την πολιτική. Περισσότερο από κάθε άλλον τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, το «άβολο» της ηθικής αφορά τον χώρο της πολιτικής. Γιατί η πολιτική αρένα, χώρος κατ’ εξοχήν ανταγωνιστικός, με διακύβευμα και απώτατη διεκδίκηση την απόκτηση δύναμης κι εξουσίας, κι αποκλεισμό των αντιπάλων από αυτή, συνεπάγεται μια αμφιλεγόμενη σχέση με την ηθική.

Η πολιτική όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί ποτέ το άλλοθι, για την υποχώρηση των ανθρώπινων αξιών και ιδιαίτερα, του σεβασμού, προς τους ανθρώπους που μας συνδέουν, πολύ περισσότερα από όσα θα μπορούσαν να μας χωρίσουν.

Πρόσφατα με αφορμή το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας, είναι σαφές ότι, αδίκησα φίλους και συνοδοιπόρους, στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Οφείλω με δημόσιο τρόπο, να ζητήσω συγνώμη, από την κα. Μαρία Πρωτοπαππά, τον κ. Γιάννη Καραπανάγο και τους δημοτικούς τους συμβούλους, για την άστοχη δήλωσή μου και τους χαρακτηρισμούς μου, σε προηγούμενο δελτίο τύπου της παράταξής μου.

Είναι άνθρωποι, που μαζί προσπαθούμε για τον πολύπαθο δήμο μας, για να δώσουμε προοπτική και διέξοδο, στα μεγάλα αδιέξοδα που τον έχει οδηγήσει η δημοτική αρχή Γκιώνη.
Η ηθική λοιπόν προστάζει την αποκατάσταση του δικαίου και σε αυτό η πολιτική σωπαίνει.

Ελπίζω στην κατανόησή τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

 

Casino Λουτρακίου ! Ηττηθήκαμε επικοινωνιακά….

Δημόσιο «ευχαριστώ» στο Σωτήρη Πέρρα από ξενοδόχο στο Λουτράκι (φωτο)

Έργα οδικής ασφάλειας στην Κορίνθου-Πατρών (φωτο)

Προσοχή! Έργα στην Αθηνών – Κορίνθου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλε γιατί μου κόψατε το σχόλιο με την αφίσα 😮😮😮Να το ξαναγράψω πάλι μηπως δεν το έστειλα και σας κατηγορώ τζαμπα 😜😜Έγραψα Λοιπον ότι βλεποντας την φωτογραφία στο άρθρο αυτο με τους 3 αρχηγούς της αντιπολίτευσης θυμήθηκα κάτι άφισες παλιά που είχαν για τα πανηγύρια !Κλαρινο κιθάρα τραγούδι !!Δεν το γράφω ειρωνικά για τοιυς κυρίους και την κυρία Πρωτοπαππα αλλά μου ήρθε αυτή η ανάμνηση που τους είδα ετσι μαζί !!Αυτο ειχα γράψει πάνω κάτω και το ξαναλεω δεν υπονοώ η τίποτα άλλο για τους εικονιζόμενους !Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog