Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΗΔΕΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Οδηγίες και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης

- Advertisement -

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων στο τηλέφωνο: 6999 888 088

 

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορείτε να μας πείτε εκεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας αν θα χιονίσει !!Πως λέγαμε παλιά μια βροχή σας σώνει ,κάτι τέτοιο !!

  2. Μπορεί η πολιτική προστασία του Δήμου μας να μας πει αν αύριο θα λειτουργήσουν τα σχολεία μας με θερμοκρασία – 2 βαθμούς;;;Για να ξέρουμε αν εκτός από κουβερτουλες δώσουμε στα παιδιά και sleeping bag!!

  3. Τι θα γίνει με δαύτων…!Πάντα χαλά το θέμα της ανάρτησις….Εδώ μιλάμε για το Λουτράκι δηλ.τι παροχές μας προσφέρει αυτό το τηλέφωνο 6999………κ.τ,λ Και μας πάει αμέσως στην Αλεξάνδρας,,,,ΑΜΑΝ..!!!

  4. Έλα ΤΖ αδερφε !Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα της Παναθας μπορεί να κερδίσει τον θρύλο !!ξερω ότι και μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας φαινετε καθαρά όπως λέω μέρες τώρα ότι το μυαλό είναι στην Πέμπτη !Σιγουρα δεν πάει να χτυπήσει το ματς αλλά συντηριτικα και ότι καθησει !Αυτο που με παραξένεψε είναι που έβαλε Σωκράτη Σεμεδο αντί Σωκράτη Μπα που θα παίξουν Πέμπτη !!Ρε λες να το πήρε και ο Μαρτινς χαμπάρι ότι δεν στρίβει ο Σωκρατης !!ΤΖ να το κόψουμε Χ λέω εγώ και από εκεί πάει ποιο πολύ προς διπλό παρά Ασσο !!πως τα καταφέρνουν ,πάντα , ντέρμπι να είναι πριν τα ευρωπαϊκά ματς του θρύλου !!!Καλησπερα φίλε ΤΖ

  5. Να πω την αλήθεια όσο και να μην στοιχίζει στην ομάδα αυτή η ήττα από τον Παναθα που πανηγυριστηκε ως κατάκτηση πρωταθλήματος αφού έχουν 12 χρόνια και άλλα τόσα στο μέλλον. Ένας φίλος του ποδοσφαίρου ένας που ξέρει λίγο μπαλίτσα θα είδε ότι έχασε ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός! Όπως είπα λίγο μας πείραξε αφού έχουμε αλλού το μυαλό μας. Ελπίζω να μην δούμε την άμυνα με τον Σωκράτη να μην στρίβει με τους Ολλανδόυς. Πάντως εγώ σήμερα φίλε ΤΖ γέλασα με τους παίχτες που έλεγαν στον Αλαφουζο bonus bonus δηλαδη πριμ 😂😂😂Μετά το ματς έβαλα ένα τραγούδι στην σελίδα μου στο φεισμπουκ “Αναστησες τον πεθαμένο” 😂😂Αντρικός έχω μια δουλειά στο Αινχοβεν τα λέμε μετά εδώ

  6. Τελικά κάνει και ο Άγιος Βαλεντίνος θαύματα 🙄🙄Όπως λέει και ο φίλος ποιο πάνω ή νίκη μετράει και αυτή θα γραφτεί στα πρακτικά στα στατιστικά και γενικά στην ιστορία. Ούτε ότι έπαιξε καλύτερα φορτσαρε η είχε ατυχία. η μία ή η άλλη ομάδα!!

  7. Να και ο Μιχος μας 😂😂😂που είχες χαθεί εσύ βρε μικρέ!!Ετσι σας θέλω να χαίρεστε μόνο με τις ήττες του θρύλου. Μάλιστα. Όλοι Αινχοβεν την Πέμπτη μήπως και χάσει ο γάβρος να χαρούμε και εμείς λιγάκι. Έτσι για την ιστορία να δείτε πόσο διαφορά έχω εγώ με τα καφέ μπαρ σας.. 28 ντέρμπι από πέρσι. 8 με Παοκ (2 κύπελο) 7 κουλά 6 Παναθα 7 Άρη. Έχασα ένα στο κύπελο που το γύρισα στη ρεβάνς ένα στα πλέι οφ και χθες. Άσε τώρα με Παοκ τι να ασχοληθώ ούτε καν με κουλά πάμε στον μέγα Παο με 2 πρωταθλήματα στα 25 χρόνια και 2 νίκες στα τελευταία 5 χρόνια. Κρουσματα 😂😂😂Κρουσματα 🤣🤣Αντε γειά μας

  8. Αγαπητε μου Μιχο, για να μιλησουμε και λιγο με ιατρικους ορους, ο πολλα βαρυς και Εθνικος μας χοντρος μετα απο το περσινο του κρουσμα κορωνοιου ας ετοιμαζετε να δεχτει προσεχως συνεχη, αλλεπαλληλα, ανελεητα, καθως και… αγιατρευτα και αθεραπευτα κρουσματα ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναικου!! Τ.Ζ.

    • Αγαπητέ Τ.Ζ., όπως καταλαβαίνεις, το σχόλιό μου 23:38 δεν είναι ξεκάρφωτο. Είχε προηγηθεί άλλο που δεν πέρασε. Γενικά, στα 4 σχόλιά μου το 1 περνάει, οπωσδήποτε γιατί θα υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, γιαυτό δεν με διαβάζεις συχνά. Μου αρέσουν όμως τα γραφόμενά σου. Σπανιότατα, των σπανιοτάτων περιπτώσεων διαφωνώ με κάτι από όσα λες. Είσαι σοβαρός, εγγράμματος και μετρημένος άνθρωπος. Μίχος

  9. Που το εχετε το μυαλό σας Άντρεα;.Υποτιματε τον ΠαναθηναικοΤον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες .Για πες μου σε παρακαλώ έξωΠου πάτε τι κανετε τόσα χρόνια;.Η μαγκια είναι να απόδιδεις εξωΌχι εδώ που ειναι στημεννο .Τουλάχιστον οι άλλες ομάδες κάτιΚάνουν στην Ευρώπη.Αυτα

  10. Αν επιθυμεί κάποιος να διαφωνίσει με τους άνωθεν κυρίους 14:25 και 19:19, ας το πράξει, αλλά επιχειρηματολογώντας παρακαλώ, με πολιτισμένο τρόπο. Εγώ επί προσωπικού δεν δύναμαι, διότι συμφωνώ μαζί τους. Η ίδια κι απαράλλαχτη πάντα πηγή του κακού… Απλώς να υπενθυμίσω παλαιοτέρα δήλωση της συντακτικής ομάδας περί προσωπικών και ασχέτων σχολίων. Αν έχω λάθος, ας με διαψεύσει εις εξ αυτών. Αθανάσιος Κ.

  11. Η ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ σε διαψεύδει θριαμβευτικά, 14:50. Με μεγάλη διαφορά είναι μπροστά από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα ο ΟΣΦΠ.

  12. ΖΉΤΩ Ο ΚΥΡ ΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΛΕΚΚΑΣ ΤΩΝ 54 ΧΕΙΜΩΝΩΝ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG, ΑΚΟΥΕΙ? OVER!

  13. Τωρα να πουμε: “mi.fi. πούλα”; Δεν χρειάζεται καν. Είναι σαν να πούλησε το blog σε κάποιον που αναρτά ό,τι θέλει, σε όποιο θέμα θέλει και για όποιο θέμα θέλει, επιτίθεται σε αυτούς που θέλει και κάνει και συστάσεις σε όποιους θέλει να γράφουν εδώ παλιές ιστορίες για όποιο θέμα θέλουν, με σκοπό την πλακίτσα και τον χαβαλέ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την συντακτική ομάδα, διότι δεν είναι εύκολο ο ένας να επιβληθεί στους πολλούς. Επετεύχθη όμως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog