Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανακοινώθηκαν 698 κρούσματα. 13 στην Κορινθία

- Advertisement -

Σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 698 νέα κρούσματα Covid-19 στην Ελλάδα, αριθμός μεγαλύτερος από τα 662 που καταγράφηκαν την προηγούμενη ημέρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 299 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 26 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου:

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021 (ώρα 15:00). Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 698, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 172824 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.9% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 58 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2287 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Κατανομή ανακοινωθέντων εγχώριων κρουσμάτων: Από το σύνολο των 698 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 13 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Η κατανομή των 6853 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα παρουσιάζεται στον κατωτέρω πίνακα.

 

Casino Λουτράκι: «Φιάσκο» η συνάντηση με Ασημακόπουλο;

Νέα Δράση: e-λιανικό-Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση & διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Επιστολή στον περιφερειάρχη για τις μικρές επιχειρήσεις και τους εργαζομένους

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας αποχαιρετά τον Ανδριανό Μιχάλαρο

Καμπόσος: Το 1 εκατομμύριο θα πληρωθεί από το Κωστούρο με κάθε τρόπο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog