Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Γκιώνης! Εγινε παππούς ! (φωτο)

- Advertisement -

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δήμαρχος Λουτρακίου, Γιώργος Γκιώνης !

Η μικρή του κόρη, Ειρήνη, γέννησε ένα αγοράκι. Μανούλα και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και στέλνουν φωτογραφία στον περιχαρή παππού, ο οποίος την αναδημοσιεύει στο facebook και μοιράζεται με όλους τη χαρά του !

Του παιδιού μου το παιδί δύο φορές παιδί μου…, γράφει ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του !!

Να σου ζήσει δήμαρχε το εγγονάκι !

 

 

 

 

Kαι δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

Κορονοϊός: 1.460 νέα κρούσματα – 325 οι διασωληνωμένοι – 28 νεκροί σε 24 ώρες

1.030 προσλήψεις ειδικών φρουρών για τη φύλαξη των ΑΕΙ (ΦΕΚ)

460.000 ευρώ χρωστά το Νοσοκομείο στο Δήμο Κορινθίων

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με πρόλαβες πάλι loutrakiblog 😜Να το χαίρετε και που ξέρετε μπορεί να γίνει και αυτό δήμαρχος στο μέλλον 😜

  2. Να το χαιρεστε και να το καμαρωνετε το εγγονακι σας κυριε δημαρχε και να ειναι παντοτε υγιες, γερο και καλοτυχο! ΥΓ. Η κορη παντως ειναι “φτυστη” ο μπαμπας! Τ.Ζ.

  3. Να το χαιρεστε και να το καμαρωνετε το εγγονακι σας κυριε δημαρχε και παντοτε να ειναι αυτο, υγιες, γερο και καλοτυχο! ΥΓ. Η κορη παντως ειναι “φτυστη” ο μπαμπας! Τ.Ζ.

  4. Παντως αδερφε ΤΖ αν όλοι αυτοι που ευχήθηκαν στον Δήμαρχο για το εγγονάκι του τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές (αν βάλει υποψήφιος )από την πρώτη Κυριακή θα βγει 😮😜Το λέω αυτο γιατί είδα τις ευχές προς τον δήμαρχο στο φέισμπουκ 😜😜καλό Σαββατοκύριακο ΤΖ και σχολιαστές ,σχολιαστριες του μπλογκ από τον Αντρικό σας 😎

  5. Μακράν πέραν οιωνδήποτε θεμάτων αφορούν τις ατασθαλίες ή μη του κυρίου Γκίωνη, υπάρχει και η ανθρώπινη διάσταση. Επ’αυτού, ασφαλώς και θα ευχηθώ. Να σας ζήσει ο εγγονός κύριε δήμαρχε, να γίνει ευτυχισμένος και ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας μας που θα μείνει στον τόπο μας και θα πετύχει σε ο,τιδήποτε καταπιαστεί στην ζωή του. Με εκτίμηση, Αθανάσιος Κ.

  6. Με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στον τόπο μας καλύτερα το παιδάκι να παραμείνει στο εξωτερικό και θα έχει και εκεί τις ευκαιρίες του αγαπητέ Αθανάσιε.! Το λέω αυτό σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ότι γεννήθηκε στο εξωτερικό μην παρεξηγηθώ πάλι! Την Καλησπέρα μου σε όλους και παρατήρησα κάνα δυο απουσίες στις ευχές για τον παππού δήμαρχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog