Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: To εμβόλιο κατά του covid-19 έκανε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

- Advertisement -

Χαμογελώντας κάτω από τη μάσκα του, σήμερα το πρωί, ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ., κ. Γιώργος Γκιώνης εμβολιάστηκε κατά του covid-19.

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε πριν από λίγη ώρα o δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους δημότες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή .

Ο κ. Γκιώνης , αφού ακολούθησε τη διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο, συμπληρώνοντας το σχετικό έγγραφο, εμβολιάσθηκε και στη συνέχεια μετέβη σε αίθουσα αναμονής, όπου παρέμεινε για 15 λεπτά, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, για λόγους ασφαλείας.

Διακωμωδώντας τις συνωμοσιολογίες περί τσιπακίων κλπ, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

1η δόση… ζήτησα πολύ μικρή βελόνα για να μην μου περάσουν και το μικροτσίπ μαζί !!!!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά είναι !!Ο Δήμαρχος δίνει το παραδειγμα όπως ωφειλει !!Και εγώ δεν συμφωνώ με τα εμβόλια και γενικά ολο αυτο με τον ιο αλλά θέλοντας και μη ακολουθούμε τις οδηγίες και αν θα υποχρεώθωνα το κάνω για ταξιδιωτικούς λόγους και μόνο θα το κάνω !!Θα μας βάλετε και φωτογραφίες από τους κυρίους και κύριες της αντιπολίτευσης οταν κάνουν το εμβόλιο αγαπητό loutrakiblog ??Αντρικος

  2. Εγώ από πληροφορίες που έμαθα η νοσοκόμα εβαλε άλλη συριγκα γιατί έσπασε η βελόνα !!Σκληρος ο Δήμαρχος !!Και εσυ 1400 τζαμπα θα το κανείς !!Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog