Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στην Κορινθία! Νεκρός ο 19χρονος που ”καρφώθηκε” σε μάντρα το Ι.Χ του (εικόνες-video)

- Advertisement -

Τραγωδία στη Βόχα! Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος που ”καρφώθηκε” σε μάντρα οικίας στο Κοκκώνι. Ο νεαρός είχε καταγωγή από το Χαλκί Κορινθίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο άτυχος οδηγός, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του , με αποτέλεσμα να προσκρούσει σφοδρά σε μάνδρα κατοικίας στο Κοκκώνι του Δ. Βέλου- Βόχας

Στο σημείο του τρομακτικού τροχαίου στην Κόρινθο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου. Όπως αναφέρει το Korinthostv, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου.

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eίναι τραγικό να φεύγουν παιδιά σε τέτοια ηλικία από νεανικό ενθουσιασμό για ταχύτητα. Ούτε καν 20 ετών. Ποιός μπορεί να παρηγορίσει αυτή τη μάνα τώρα?

  2. Η αληθινή τραγωδία είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε παιδία οδικής κυκλοφορίας, το αμάξι έγινε σμπαραλια με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε το παιδί;

  3. Αν εχω υποψη μου σωστα, το τελευταιο διαστημα εχουν συμβει τουλαχιστον 3 θανατηφορα τροχαια δυστυχηματα με θυματα νεους ανθρωπους στο κομματι της εθνικης οδου Κορινθου- Κιατου. Πριν λιγους μηνες σκοτωθηκε μια νεαρη κοπελα στο Βραχατι, ακομη αλλη μια νεαρη γυναικα σκοτωθηκε προ μηνος στο Βελο και υπηρξε βεβαια και το χθεσινο τραγικο δυστυχημα στο Κοκκωνι με θυμα το 19χρονο παλικαρι. Ενταξει φταιει καπου σιγουρα και η οδικη μας αγωγη και συμπεριφορα, ομως επι παραδειγματι, αυτη η παλαια εθνικη οδος Κορινθου – Πατρων ειναι μοναχα ενας απο τους παρα πολλους απαραδεκτους οσο και απαρχαιομενους δρομους-καρμανιολες, που σιγουρα δεν τιμουν κανεναν απο τους “αρμοδιους” και “υπευθυνους” για την υποτιθεμενη οδικη μας ασφαλεια εδω στην χωρα μας Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog