Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Yποψήφιος ο Κώστας Λαθούρης

- Advertisement -

ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΘΟΥΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμα νέα υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Η συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Λαθούρη, στην παράταξή μας έχει σημαντικούς συμβολισμούς και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την νέα πνοή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, που την έχει πλέον απόλυτη ανάγκη.

Ο Κώστας Λαθούρης ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε σε, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ και πάντα είναι κοντά στο ποδόσφαιρο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «Ήρθε πλέον η ώρα όλοι μαζί να βοηθήσουμε να βγει από το αδιέξοδο το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο και να δώσουμε αρκετό χώρο στα νέα παιδιά που είναι το μέλλον μας».

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στον συνδυασμό και μαζί συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία τον μεγάλο αγώνα για την ανατροπή, που θα δώσει ελπίδα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας και θα το οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανόδου και της αξιοπιστίας.

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους και φυσικά έχουμε το πάθος να τα αλλάξουμε όλα για να πάμε στο ποδόσφαιρό μας εκεί που του αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

Σκληρό lockdown σε Αρκαδία και Ναύπλιο, με εντολή Χαρδαλιά

Αίτημα έκπτωσης για τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων υπέβαλε στον πρωθυπουργό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Λουτράκι: Σαν σήμερα ο καταστροφικός σεισμός του 1981 – Συγκλονιστικό video και εικόνες

Κορονοϊός: Η συγκίνηση Κικίλια για το βρέφος που νοσηλεύεται διασωληνωμένο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδα το άρθρο εδώ στα αθλητικά του μπλογκ και λέω να ρίξω μια ματια!Τον Άνθρωπο δεν τον γνωρίζω ,για τον Κώστα Λαθούρης λέω !Ειδα «όραμα για την αλαγη « και λέω κανένας παλιός Πασοκος θα είναι !Εκει στο βιογραφικό του σαν footballer ⚽️ έφαγα την ήττα που λένε !Παε Ολυμπιακός 😮😮😮😮Αμάν λέω τι είναι τούτο !Δεν ήξερα η καλύτερα δεν θυμαμε τέτοιο παίχτη να έχει παίξει στον Ολυμπιακό !Θα είναι μαλλον από αυτούς που τους αγοράζει για δανικούς και τέτοια !!Δεν ξέρω τις ποδοσφαιρικές δυνατότητες του ανθρώπου για να φέρω γνώμη αλλά καλό είναι νέοι άνθρωποι να βοηθούν το ποδόσφαιρο από τα τοπικά πρωταθλήματα !!Καλη επιτυχία να ευχηθώ στον Κώστα Λαθούρη και ας μην τον ξέρω !!Αντρικος 😎

  2. Ρε έχουν πέσει επάνω να φάνε τον φουκαρά τον τέρμα του Άρεως που του την έφερε από πίσω το κόπελι ο συνονόματος ο Αντρικος Μπουχαλακης !!Χτες μια χαρά ήταν ο γκολκιπερ μέχρι που την πάτησε !Να πω εδώ ότι γκολ θα έμπαινε τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι την λήξει του ματς !ηθελε γύρω στα δέκα λεπτά με τις καθυστερήσεις !!τους είχε βάλει στο τέρμα ο θρύλος !!Εαν δεν με απατά η μνήμη μου θυμαμε ένα γκολ κάποτε στην Νεμεα νομίζω με τον Αολ !!Ηταν ο Μάνταλος ο Γιώργος νομίζω μπορεί και ο Μπότσης ο Μητσος !εδενε τα παπούτσια του και τρέχοντας να πάει προς το κέντρο ο τερματοφύλακας κατά λάθος την χτύπησε επάνω του την μπαλα και έβαλε γκολ !!ημουν πίσω από το τέρμα και το είδα καθαρά !τετοιες φάσεις γίνονται αλλά του Μπουχα ήταν πολύ πονηρό !!Αντρικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog