ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΘΟΥΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Το όραμα για την Αλλαγή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμα νέα υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.

Η συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Λαθούρη, στην παράταξή μας έχει σημαντικούς συμβολισμούς και ταυτόχρονα σηματοδοτεί την νέα πνοή στο Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, που την έχει πλέον απόλυτη ανάγκη.

Ο Κώστας Λαθούρης ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε σε, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ και πάντα είναι κοντά στο ποδόσφαιρο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «Ήρθε πλέον η ώρα όλοι μαζί να βοηθήσουμε να βγει από το αδιέξοδο το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο και να δώσουμε αρκετό χώρο στα νέα παιδιά που είναι το μέλλον μας».

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στον συνδυασμό και μαζί συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία τον μεγάλο αγώνα για την ανατροπή, που θα δώσει ελπίδα στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας και θα το οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης, της ανόδου και της αξιοπιστίας.

Έχουμε το σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους και φυσικά έχουμε το πάθος να τα αλλάξουμε όλα για να πάμε στο ποδόσφαιρό μας εκεί που του αξίζει.

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

 

Σκληρό lockdown σε Αρκαδία και Ναύπλιο, με εντολή Χαρδαλιά

Αίτημα έκπτωσης για τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων υπέβαλε στον πρωθυπουργό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Λουτράκι: Σαν σήμερα ο καταστροφικός σεισμός του 1981 – Συγκλονιστικό video και εικόνες

Κορονοϊός: Η συγκίνηση Κικίλια για το βρέφος που νοσηλεύεται διασωληνωμένο