Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Tι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την αύξηση κρουσμάτων στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου – κόκκινο- τέθηκε ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Τα ενεργά κρούσματα στο Λουτράκι αυξήθηκαν από 4 στις 18 Φεβρουαρίου  σε 27 κρούσματα.

Ακούστε τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά

 

 

Iατρικός Σύλλογος Κορινθίας: Ενημέρωση για τα test covid-19

Κρούσματα σήμερα: 31 στην Κορινθία. Στο «μικροσκόπιο» οι κόκκινες περιοχές

Ηλεκτρονικά Μαθήματα Α’ Βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (video)

ΔΩΡΕΑΝ εξέταση για Covid-19 στο Σολομό τη Δευτέρα 01 Μαρτίου

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η Κυβερνηση Ηλιθιων μας εχει στοιχισει πολυ ακριβα.Ανοιξτε τις επιχειρησεις σας παιδια !Εχετε Συνταγματικο Δικαιβμα να εργαστειται και η Κυβερνηση ειναι Υποχρεωμενη να το προστατεψει!Αρθρο 22: Περι (Προστασία της εργασίας). Παράγραφος 1 “H εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Kράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού.

  2. Τα 3 κρούσματα του Γυμνασίου απο το rapid βγήκαν θετικά.Στο μοριακό που έκαναν βγήκαν ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΘΕΤΙΚΑ!!!Καλό θα ήταν οι γονείς να μιλήσουν δημόσια γι’αυτό!!!Αλεξ

  3. Αν κλείνουμε ολόκληρο σχολείο και εν συνεχεία ολόκληρο Δήμο έχοντας αποτελέσματα από θετικά rapid τεστ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  4. Η όποια επιβαρυνση δεν οφειλεται στο κοσμο που βγαινει εξω και περμαπατει με ενα καφε στο χερι και παιρνει τα παιδια του να βγουν λιγο απο το σπιτι.Η μεταδοση γινεται σε κλειστους χωρους με μεγαλο συνωστισμό.Δεν ειναι τυχαιο οτι στην πλειοψηφια των supermarket υπαρχουν κρουσματα σε εργαζομενους.το ιδιο και σε εργοστασια.παντως αν τα στοιχει που εβγαιναν τις προηγουμενες μερες με τα αρνητικα τεστ ηταν αληθινα τοτε το πιο πιθανο ειναι οτι η πολη μπηκε στο κοκκινο οχι λογο κρουσματων αλλα επειδη το νοσοκομειο της Κορινθου εχει φτασει στα ορια του.

  5. Ημίμετρα,όλα είναι ημίμετρα.Θα μπορούσε να “καθαρισει” Η κατάσταση με 20 μέρες ΓΕΝΙΚΟ LOCKDOWN. Με τα super market να λειτουργούν με φύλαξη ενός αστυνομικού για την είσοδο του κόσμου,και φυσικά κλειστά όλες τις βιομηχανίες. Αντιθέτως,ταλαιπωρείται όλος ο κόσμος και η οικονομική ασφυξία και την κυβέρνησης και του κόσμου φαίνεται εδώ και πολύ καιρό.Και θα φανεί πολύ περισσότερο το προσεχές διάστημα,όταν οι μισές από τις κλειστές η πλητομενες Επιχειρήσεις δεν θα ξανανοιξουν,με την ανεργία να γράφει πάνω από 20%.

  6. Ούτε εμβόλια υπάρχουν δεν κλείνουν ραντεβού στο νοσοκομείο Κορίνθου για 75-80 τί θά γίνει στην Αθήνα θα έχουν κάνει και την δεύτερη δόση και εμείς ούτε την πρώτη

  7. Χαρδαλια τα κρουσματα είναι μέσα στο Στρατόπεδο ΚορίνθουΜια βόλτα θα σας πείσει χωρίς μάσκες και να περιγελούν τους Έλληνες4 Αλλοδαποί έξω από την Εκκλησία της Αγίας Άννης κατηφόριζαν στην πόληΧωρίς μάσκα.Εκει είναι όλες οι αρρωστιες

    • Για ρωτήστε τον κ. Χαρδαλια.. Όταν ήρθε από Αθήνα πόσα αυτοκίνητα συνάντησε στην εθνική οδό που έστριψαν για Λουτρακι;;; Και σε καθημερινή βάση αλλά και κάθε σαββατοκύριακο το Λουτρακι και οι γύρω περιοχές γεμίζουν κυριολεκτικά από Αθηναίους! Είναι άξιο απορίας πως μετακινουνται χωρίς δικαιολογητικά και τόσο προκλητικά!! Η απάντησή είναι γνωστη. Αφού δεν ελέγχονται, έρχονται! Μην απορούμε λοιπόν πως γέμισε το Λουτράκι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog